ZODIA pentru care totul se schimbă din 11 mai 2022. În sfârșit, vine vremea lor!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pexels/ Schimbări minunate pentru nativii Berbec
foto ilustrativ pexels/ Schimbări minunate pentru nativii Berbec
Pentru o zodie vin vremuri excelente! 

Este vorba despre nativii Berbec sau cu ascendent în Berbec, care vor avea un an excelent. 

”Jupiter, planeta expansiunii și a optimismului, va tranzita semnul Berbecului, cel al noilor începuturi și al curajului, între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă va fi precum o gură de aer proaspăt după doi ani cu miros de naftalină. Că prea ne-am plictisit de poveștile lui 2020 și 2021. Planeta va respira altfel, iar la nivel personal mulți dintre noi vor porni pe drumuri noi. Vor îndrăzni. O vor lua de la capăt. Iar roadele vor apărea în 2023. Cred că sunteți de acord că avem nevoie de o zvâcnire, măcar din partea astrelor” spunea astrologul Daniela Simulescu. 

Iată ce scrie în continuare, pe Astrosens.ro: 

Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă (pe plan profesional sau relaționa), setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai - 28 octombrie.

Ca să nu mai spunem că și Marte, guvernatorul tău, va intra în acest semn începând cu 25 mai și până pe 5 iulie. Poți chiar să începi o activitate sportivă sau să câștigi un concurs. 

Citește pe ASTROSENS continuarea

Până atunci, ziua de 12 aprilie va fi una cu o puternică încărcătură benefică pentru toată lumea. 

”Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie ne obligă să găsim alte căi de salvare a propriei persoane. Nu înseamnă că se va întâmpla ceva special pe 12 aprilie. Nu vă așteptați la minuni picate din cer. Ci mai degrabă la o conjuncție rară care ne poate ajuta să renunțăm/să ne vindecăm/să visăm din nou. În timp. Și fără a avea claritate. Mai țineți minte haosul brownian? În fiecare fenomen aparent haotic există o anumită ordine logică. Cam așa și în perioada viitoare.” spunea astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Citește mai mult aici despre conjuncția din 12 aprilie 2022: Conjuncție RARĂ în aprilie 2022: Jupiter-Neptun. Marchează în calendar ziua de 12 aprilie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel