Zodia care va trebui să spună „Nu!“. Daniela Simulescu: Nu-ți fie teamă că se vor supăra pe tine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Fotografie creată de Anete Lusina, de la Pexels
Fotografie creată de Anete Lusina, de la Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre problemele prin care va trece o anumită zodie în săptămâna 21 - 27 februarie 2022.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre perioada extrem de încărcată prin care trece o anumită zodie:

„Pentru Berbec și cei cu ascendentul în Berbec, vor fi multe planete în continuare în Casa a 10-a, mai ales conjuncția Venus-Marte, cu guvernatorul tău. Casa a 10-a ține de imagine, de statut, de rol în societate, de tot ce înseamnă să te vadă lumea. Totuși, Soarele, intrând în Casa a 12-a, îți dă și o tendință de retragere. Va trebui să înveți să gestionezi lipsa ta de energie cu obligațiile. Nu poți să renunți la toate proiectele, la toate planurile, dar undeva va trebui să spui nu sau să amâni.

Dacă vor apărea situații în care știi că trebuie să faci multe lucruri într-o zi și te trezești că nu te simți în stare și nu ești bine, astrele îți recomandă să informezi că trebuie să amâni. Fă tot posibilul să nu tragi foarte mult de tine, că în ultimul timp cu siguranță ți-ai planificat foarte multe lucruri. Cu toate planetele în Casa a 10-a, vrei să faci și să dregi, dar vine o săptămână ca următoarea și îți dai seama că nu ești atât de puternic, nu aia atâta energie, nu știi cum să te manifești. Te vei ruga, cumva, să se întâmple ceva și să se anuleze unele lucruri de la sine, dar nu se va întâmpla asta. Va trebui să faci tu.

Nu-ți fie teamă că se vor supăra pe tine și că oamenii nu vor mai reveni. E un moment în care trebuie să te înțeleagă, că nu toți suntem perfecți. Spre sfârșitul săptămânii, cu Mercur în careu cu Uranus, să nu ai o idee să cheltuiești ceva și să nu ai discuții cu prietenii în care să încerci să-i schimbi. Nu, dacă ei ating ceva în tine, nu e cazul să-i schimbi pe ei, ci să-ți dai seama ce e în interiorul tău“, a spus, la DC News, astrologul Daniela Simulescu.

HOROSCOP: Sezonul semnului Pești - La ce să se aștepte fiecare zodie, în această perioadă. Se schimbă prioritățile!

La muţi ani nativilor din zodia Peşti! Anul acesta, Soarele a trecut în seara de 18 februarie de la semnul Vărsătorului la cel al Peştilor şi va sta acolo până pe 20 martie. După o perioadă în care poate am simţit să fim ceva mai sociabili şi îndrăzneţi, trecem uşor la o perioadă marcată de o atmosferă calmă, dar emoţională. Află, de la astrologii citaţi de Cosmopolitan.com, ce îţi rezervă sezonul Peşti în funcţie de zodie sau ascendent:

Înainte de a trece la previziuni, vom menţiona scurt câteva aspecte, respectiv care vor fi semnele ce vor resimţi cel mai puternic efectele sezonului Peşti. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vor trece printr-o perioadă de dezvoltare personală în această lună, în timp ce semnele mutabile Gemeni, Fecioară și Săgetător vor f destul de ocupate. Vor veni imediat şi explicaţiile.

O recomandare generală pentru toţi: lăsaţi-vă puţin purtaţi de val în această perioadă. Este perfectă pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

O atenţionare: este o perioadă ce predispune la mici excese, vicii, aşa că ai grijă la felul în care îţi petreci timpul liber şi încearcă să îţi controlezi impulsurile şi obiceiuri nesănătoase. Tot tu te vei plânge la finalul zilei. Mai bine dă-ţi un motiv de mândrie că ai reuşit să faci faţă unei ispite.

Mai urmează una caldă şi una rece. Acest sezon este minunat pentru dragoste, întrucât emoţiile sunt intensificate, dar problema poate fi faptul că şi cel mai inocent flirt sau o întâlnire mai reuşită cu cineva ne poate umple mintea de scenarii romantice şi până să ne dăm seama, ne planificăm deja nunta în minte cu o persoană pe care abia o cunoaştem. Mergi cu fluxul precum Peştii, distrează-te, bucură-te de tot ce se întâmplă bun în viaţa ta, dar nu îţi fă aşteptări prea mari pentru a evita o dezamăgire (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel