Zodia care va avea o săptămână MINUNATĂ. Daniela Simulescu: Îți arăți MUȘCHII
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Zodia care va avea o săptămână MINUNATĂ. Daniela Simulescu: Îți arăți MUȘCHII / Foto: Pexels
Zodia care va avea o săptămână MINUNATĂ. Daniela Simulescu: Îți arăți MUȘCHII / Foto: Pexels
Pentru una dintre zodii această săptămână va fi minunată.

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, vine cu vești foarte bune pentru una dintre zodii.

"Pentru tine este o săptămână în care la serviciu trebuie să acționezi, trebuie să îți arăți mușchii. Trebuie să nu stai degeaba. E adevărat, Uranus-Marte în casa a 9-a te ține așa un pic detașat, obiectiv, nu ai vrea să te implici, dar intrarea Soarelui în casa 11-a se apropie de Jupiter acolo, de Neptun și zice: "Hai că dacă vrei niște rezultate trebuie să te implici mai mult, trebuie să acționezi". Și Mercur în casa a 10-a care va face careu cu Uranus în casa 1, vor fi situații din acelea în care vrei sau nu vrei vei spune, va trebui să spui, vei declara, vei scrie. Față de altădată când ți-ar fi fost frică să spui lucrurile respective parcă acum le spui, nu mai ai filtru, nu mai ai rezerve, nu mai ai un mecanism în spate care să îți spună să stai, acum le spui.

Deci indiferent de vârsta pe care o ai, indiferent de educație, de statut, indiferent de unde te afli pe parcursul vieții tale, săptămâna ce începe trebuie să te scoată puțin în față și trebuie să aducă roade pentru că dacă doar spui lucrurilor pe nume, unii din jurul tău vor veni cu soluții sau unii  se vor speria și vor zice: "Domnule, nu mai merge ca până acum, trebuie să fac și eu ceva, trebuie să mă mișc, trebuie să impresionez". Și până la urmă ai nevoie să ieși din carapacea ta și ai nevoie și de alții să te ajute, să faceți împreună.

"Pe plan profesional e săptămână minunată"

Pe plan profesional e săptămână minunată din perspectiva mea. Pe de altă parte, să știi că nu doar săptămâna ce urmează, vor mai fi altele destul de importante. Mai ții minte ce îți spuneam în 2021? Că e cazul să schimbi profesional? Dacă nu ai reușit atunci, poate anul acesta. Și nu mă refer neapărat să îți schimbi locul de muncă, să schimbi departamentul, ci modul tău de a te raporta la ce se întâmplă acolo. Adică dacă te mai victimizezi, dacă te mai plângi sau dacă aștepți prea mult timp să spui un lucru. Până la a-ți schimba locul de muncă începi să te gândești cum ai reacționat la muncă, ce s-a întâmplat. Trebuie să-ți pui niște întrebări.", a spus Daniela Simulescu despre cei din zodia Taur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel