Data publicării:

Zodia care trebuie să ia inițiativă în această săptămână. Daniela Simulescu: Este cazul să luați decizii, nu mai aveți scuză / Video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 4-10 septembrie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

„Venus, guvernatoarea casei relațiilor pentru voi, își oprește retrogradarea. Este cazul să luați decizii: ne mutăm, nu ne mutăm, ne căsătorim, nu ne căsătorim, plecăm din țară, ne întoarcem în țară, facem un copil, nu facem un copil.

Până în timpul verii v-am recomandat să nu vă grăbiți, dar de acum nu mai aveți scuză. Ar fi bine să luați decizi, să aveți inițiativă. 

Conjuncția Soarelui cu Mercur retrograd în casa a XI-a mă face să cred că vă neglijați anumite planuri. Spuneți că le faceți, spuneți altora ce aveți de gând, cu toate că voi sunteți destul de secretoși. Zilele acestea există o tendință. Doar le spuneți și atât. Le spuneți, apoi oamenii vă vor întreba dacă v-ați ocupat de ceea ce ați spus. Voi răspundeți că veți face, că vă ocupați. Voi spuneți, dar nu faceți, apoi începeți să căutați vinovați că nu se întâmplă.

Faceți diferența dintre așteptări și realitate! Sfârșitul săptămânii este unul prielnic pentru voi, pentru relații și pentru a mai lăsa trecutul în spate. Nu mai judecați persoana din viața voastră pentru ceea ce v-au făcut alte persoane în trecut, mai ales din punct de vedere amoros”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel