Data publicării:

Zodia care trebuie să aibă grijă cu finanțele și sănătatea. Daniela Simulescu: Mulți dintre voi sunteți epuizați / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziunile săptămânii pentru zodia Berbec.  

„Pe 3 noiembrie avem o opoziție între Soare și Jupiter. Să știți că opoziția, în manualul de Astrologie este considerată, de cele mai multe ori, un aspect negativ. Pentru că sunt două forțe față în față, se ceartă, dar practic să știți că opoziția poate să aibă valențe nemaipomenite și avantajoase, nu doar negative.

Soarele în Scorpion își dorește foarte multă criză, Jupiter în Taur își dorește mai mult optimism, mai multă nepăsare. Când acești doi aștri sunt în opoziție, ei se pot ajuta unul pe celălalt. Soarele împrumută optimism de la Jupiter, iar Jupiter împrumută de la Soare, de cele mai multe ori, nevoia de a face lucrurile cu mai multă profunzime. Soarele în Scorpion e intens, profund. Jupiter în Taur e foarte comod, superficial câteodată și crede că totul se va rezolva.

Opoziția aceasta ne ajută să intrăm în contact cu anumite persoane și să jucăm rolul Soarelui sau al lui Jupiter. Vă puneți în situații din acestea, ori vă duceți în relații în care trebuie să-i treziți pe oameni, ori vă duceți în relații în care primiți.

Fiind o opoziție pe semne fixe și pe o axă financiară, vorbim din nou de resurse, atât cele vizibile, pragmatice, de la Jupiter în Taur, cât și cele interioare, de sub pământ, de la Soarele în Scorpion.", a spus Daniela Simulescu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Ne gândim la faptul că la tine axa 2-8 este plină, este burdușită, este activată. Cumva trebuie să găsești un echilibru între ce primești de la alții și ce îți oferi ție. Pentru mulți s-ar putea să fie un moment în care să vă spuneți: „Nu mai pot să mă bazez pe alții. Poate alții trec prin evenimente... Trebuie să-mi găsesc eu resurse interioare astfel încât să pot să monetizez, să pot să fac bani sau să pot să trăiesc cu banii pe care îi am."

Sunt și cheltuieli, sunt și multe preocupări, multe îngrijorări, sunt și discuții, sunt și negocieri. Venus fiind în casa a 6-a încă și fiind în opoziție cu Neptun, e un mic risc, din punctul meu de vedere, și la locul de muncă:  să săriți o etapă, să nu fiți atenți la niște detalii, să nu știți să negociați ceva astfel încât să primiți mai mulți bani.

Trebuie să aveți mare grijă la cum vă vindeți și la ce compromisuri faceți. Această opoziție Venus-Neptun vă atrage atenția și asupra sănătății. Avem în casa a 12-a atâtea planete, mai ales Marte, guvernatorul vostru, și toate acestea vă aduc o putere interioară, dar fizic nu există puterea aceea.

Sunteți sleiți, mulți dintre voi, sunteți epuizați. Aveți grijă la tot ce înseamnă parte financiară și la tot ce înseamnă sănătate și vitalitate, dar și la deciziile legate de colegi. Nu intrați în discuții cu ei, nu vă dați la bârfe, nu povestiți din viața voastră personală mai nimic.", a spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel