Zodia care nu trebuie să asculte ce spun ceilalți. Daniela Simulescu: Stai cu tine și gândește-te, nu te lăsa influențat!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a spus cum va fi săptămâna 21-27 noiembrie 2022 pentru această zodie.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus cum va fi săptămâna 21-27 noiembrie 2022 pentru zodia Berbec.

În cazul Berbecului vorbim de careul dintre Marte retrograd și Neptun, care nu-ți prea priește, cel puțin în primele zile ale săptămânii. Te scalzi în multe ape, oamenii îți spun că ar trebui să faci și aia, și aia, și știi și tu că ar trebui să faci și aia, și aia, ști știi, și vrei, și îți dorești și ai depune efort, dar cumva nu se pregătește terenul, nu vine momentul respectiv, nu se așează lucrurile în viața ta încât să te apuci de alte schimbări.

Vezi să nu le faci doar pentru că le spun ceilalți, ci să-ți dai seama unde sunt ceilalți și unde ești tu, pentru că dacă ceilalți îți spun că ar trebui să-ți cauți un alt loc de muncă și vrei și tu să-ți cauți un alt loc de muncă, nu căuta doar pentru că ți-au zis ceilalți. Stai cu tine și gândește-te! Nu face asta pentru că spun ceilalți, pentru că Marte în Casa a 3-a, în careu cu Neptun, s-ar putea să ducă la tot felul de discuții cu oamenii din jur și aceștia să te influențeze, dar nu în modul cel mai potrivit. Îți apar tot felul de triggere (n.r. declanșatoare) în jurul tău, iar ele câteodată pot fi bune, dar acum nu-i momentul. Marte, în careu cu Neptun, te zăpăcește. Cum era pe vremuri cu bulgarii, când prindeai bulgarii, dar erau bruiați. Tu, acum, cu antenele tale, ai totul bruiat și mai bine stai liniștit.

Este o săptămână nemaipomenită de plimbări, de evenimente, de plimbări cu oamenii, de înscrieri într-o platformă unde să înveți ceva nou, de a te întâlni cu alți oameni care cunosc lucrurile pe care le știi și tu și de a împărtăși tot felul de cunoștințe, e o săptămână bună să te îmbărbătezi, să te încurajezi, e o săptămână în care să faci mișcare și o săptămână în care ți-aș recomanda de tot ce este negativ și să stai, dacă se poate, doar cu melodii frumoase, comedii, cărți care să-ți placă. Încearcă să nu ai prea multe prejudecăți, să nu pui prea multe etichete și încearcă să eviți discuțiile despre cine are dreptate. Săptămâna acesta nu are nimeni dreptate, important este ca fiecare să-și expună punctul de vedere.

Este o săptămână bună și pentru faptul că Jupiter își oprește retrogradarea în Casa a 12-a și s-ar putea să te ajute să faci pace cu o bucățică din trecutul tău“, a spus Daniela Simulescu, astrolog Astrosens și DC News.

CITEȘTE ȘI     -  Lecțiile lui Mercur în Săgetător pentru fiecare zodie/ascendent

Horoscop, duminică, 20 noiembrie 2022

Luna tranzitează semnul Balanței, deci nevoia primară va fi aceea de echilibru. Careul Marte retrograd-Neptun se rupe, însă vom resimți efectele lui pentru mult timp de acum încolo. Ne apropiem de schimbarea semnului Soarelui. Va trece din Scorpion în Săgetător. De asemenea, săptămâna viitoare, mai exact pe 24 noiembrie, vom avea și o Lună Nouă în semnul Săgetătorului. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în continuare bruiat de Neptun. Deci ai face bine să nu îți faci mari planuri nici pentru astăzi. 

Taur

Portofelul este în continuare amenințat. Nu de altcineva, ci de tine. Astrele îți recomandă să rezolvi conflictele cu partenerul. 

Gemeni

Ziua va fi caracterizată de o lipsă serioasă de orientare. Și la propriu și la figurat. Vei avea nevoie de ceilalți. 

Rac

Fă tot posibilul să strecori în programul tău și câteva activități distractive. Și dacă se poate, alături de familie. 

Leu

Cu prietenii nu te înțelegi, iar familia pare preocupată de propriile probleme. Asta nu înseamnă că trebuie să stai departe de ei. 

Fecioară

Vei fi destul de generos cu apropiații. În plus, vei fi dornic de discuții și întâlniri. Trebuie să consumi într-un fel energia. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel