Zodia care întâlnește oamenii potriviți. Voi nu aveți limite!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie vine cu vești bune pentru o zodie. 

Soarele intră în casa a șaptea pentru nativii Fecioară, încă de luni, 19 februarie. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, spune: ”Se activează sectorul relațional, puteți să întâlniți oamenii potriviți care să vă ajute fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Faptul că Soarele se va apropia de opoziția cu Saturn vă dă de gândit în momentul în care stabiliți conexiuni să nu o mai faceți cum o făceați altădată. Luna Plină este în semnul vostru, deci grijă la sănătate. Veți trece printr-o multitudine de stări și de emoții, sunteți nervoși, nerăbdători și știți de fapt ce se întâmplă? Aveți conjuncția Venus - Marte în casa a șasea și nu conștientizați cât de presați sunteți. Dacă altei persoane i s-ar părea că munca voastră e puțin exagerată, că implicarea voastră depășește anumite limite, voi nu aveți limite, trăiți pentru proiectul ăla”. 

Vezi mai mult în video: 

Care sunt unele dintre cele mai notabile evenimente din punct de vedere astrologic?

Pe 19 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor, unde va sta până pe 20 martie.

Acest sezon este ideal pentru iubire, deoarece sentimentele sunt mai intense. Este o perioadă perfectă pentru a scăpa puțin de rutină și a explora tărâmul imaginației și creativității. Având în vedere că emoțiile vor fi în prim-plan în următoarele săptămâni, suntem încurajați să le acordăm atenție și să ne ocupăm de ele.

Pe 22 februarie, urmează "Dragobetele astrologic". Deci, o conjuncție între Venus și Marte în semnul Vărsătorului.

Această conjuncție promite să fie minunată pentru a iniția o relație, pentru a explora senzualitatea noastră, pentru a descoperi plăcerile și pentru a simți că suntem iubiți. Este ca și cum iubirea, pasiunea, afecțiunea și senzualitatea se unesc pentru a ne ajuta să construim sau să reconstruim o relație - una mai neconvențională, desigur!

Pe 24 februarie, o să avem o Lună Plină în semnul Fecioarei, care îi va afecta cel mai mult pe Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Vezi cuvintele-cheie pentru fiecare zodie pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel