Zodia care găsește o soluție miraculoasă în acest weekend: Nu v-ați fi gândit niciodată
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
pexels
pexels
Află aici previziunile astrale pentru weekend și zilele următoare. 

”Urmează o săptămână interesantă pentru că Venus va intra în Gemeni, iar Mercur se apropie de un sextil cu Neptun. Weekendul acesta vă recomand să nu stați locului, să nu fiți leneși, să nu fiți încăpățânați, să nu fiți prea rigizi, să vă pregătiți de câteva săptămâni foarte efervescente” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Nativii Berbec sunt atenționați cu privire la bani: ai grijă la zona financiară, cât și cum cheltui. ”Fii generos, dar nu mai mult decât este cazul, nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui” spune astrologul. 

Pentru cei aflați în semnul zodiacal al Taurului, Daniela Simulescu afirmă: ”Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în semnul vostru. Poate să vă aducă idei geniale, soluții miraculoase, revelații la care nu v-ați fi gândit niciodată. Se va întâmpla când nici nu bănuiți. Trebuie doar să vă expuneți unor situații noi, să vă provocați. Să nu fie un weekend simplu, cu alte cuvinte”.

Nativii Leu sunt dați peste cap în weekend, sunt măcinați, stresați, nervoși. Balanțele au de luat decizii pe plan financiar în aceste zile, majore chiar: recomandarea astrologului este ca decizia să fie luată fără a vă gândi de două ori. Cei din semnul Scorpionului trebuie să evite discuțiile serioase în cuplu: nu săpați adânc, pentru a nu declanșa un uragan. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel