Zodia care este protejată de Dumnezeu. Alte trei zodii fac schimbări majore în viața lor
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ferdinand Studio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ferdinand Studio)
Vrei să afli care va fi zodia cu protecție divină în această lună? Avem mesaje de la astre și pentru alte trei zodii!

Martie este o lună foarte importantă din punct de vedere astrologic, cu tranzite care vor avea un cuvânt serios de spus. Însă de acum înainte, numai dacă nu vrei, nu o să ai parte de realizări. Îți reamintim faptul că Saturn își va începe tranzitul în semnul Peștilor pe 7 martie. Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător, iar pe data de 25, Marte intră în Rac. Așa că vom fi capabili să facem diferența dintre concret și imaginație.

Apoi, o să căutăm metode nonconformiste să ne punem planurile în aplicare. Și pentru că vorbim de Pluto și Vărsător, tehnologia o să ne ajute enorm. Vom fi dornici să punem baze și să prindem rădăcini. Trebuie să avem încredere în această lună esențială, fiindcă totul depinde doar de noi!

Iată ce mesaje au astrele pentru aceste PATRU zodii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecul este semnul din zodiac ce se poate bucura de o reală protecție divină în următoarea perioadă. Din acest motiv, trebuie să fii foarte atent, dar și foarte recunoscător. Saturn va intra în doar câteva zile în Casa a 12-a și îți cere să ai grijă la job și în relații. Dar mai ales la sănătate. Poți fi extrem de favorizat de astre, însă învață să pui pe primul loc calitatea și nu cantitatea, în orice domeniu al vieții.

Deși pot apărea diferite neajunsuri, fiindcă această casă deține și o componentă legată de pierderi, acestea sunt menite să te ducă spre o altă direcție mai bună. Astrele te protejează, chiar dacă este posibil să apară pierderi legate de profesie sau de anturaj.

Ce mai face Saturn? Vrea să te reconstruiești și să renaști din propria cenușă. Din această lună, ar fi recomandat să faci pace cu trecutul tău sau cu evenimentele care te-au marcat. O altă veste bună pentru tine este intrarea lui Marte în Rac de la final de lună. Va fi în Casa a 4-a și îți oferă ocazia să construiești o familie sau un proiect.

În final, atât Venus, cât și Jupiter, sunt în semnul tău, așa că poți deveni o persoană nouă, fizic, emoțional sau mental. Să nu uităm nici că, de pe 20 martie, începe zodia ta! Deci o să ai energie din belșug. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel