Zodia care are impresia că toți îi vor răul. Daniela Simulescu: Dacă primești o veste neplăcută săptămâna viitoare, mulțumește-i universului
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Astrologul DC News Daniela Simulescu a spus prin ce va trece o anumită zodie în săptămâna 20-26 februarie 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus horoscopul zodiei Taur în săptămâna 20-26 februarie:

„Venus, guvernatoare ta, face un pas către Casa a 12-a. O să intre într-o fază în care ai impresia că toată lumea e invidioasă pe tine, însă tu ești invidioasă. O să intri într-o zonă în care crezi că toți îți vor răul, dar de fapt nu ți-l vrea nimeni, o să intri într-o fază în care îi acuzi pe alții că îți fac diferite lucruri dar, de fapt, trebuie să te gândești ce din tine să stai în acele situații, în anumite dependențe, situații bolnăvicioase etc.

Venus în Casa a 12-a caută semne, are o gândire magică și din când în când o ia pe arătură. Orice chestie o vezi ca pe o nedreptate absolută, universală.

Grijă mare și la sănătate și aș insista că, dacă primești o veste neplăcută în zilele următoare, mulțumește-i universului, pentru că în locul acelei vești neplăcute o să apară ceva bun la un moment dat“, a spus astrologul Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Horoscopul 20 - 26 februarie 2023: Berbecii se vor simți fără forță și fără motivație. Daniela Simulescu: Trebuie să faci un pas în spate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel