Zodia atenționată în acest weekend: Ai grijă la bani!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Acest weekend este marcat, sâmbătă, de careul Soare - Uranus și o duminică din plin influențată de Luna Plină în Leu și de un careu între Venus și Marte. 

Ce înseamnă acest weekend de aspecte pentru zodii? Previziunile sunt dintre cele mai diferite: dacă pe unii nu-i afectează deloc, alții trec prin schimbări importante, în timp ce pentru unele zodii se anunță pierderi. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a făcut previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte, pentru weekendul 4 - 5 februarie 2023, dar important este să citești previziunile atât la zodie cât și la ascendent și să le adaptezi în mod personal. 

Conform acesteia, nativilor Rac le este activată axa financiară în acest weekend, respectiv axa 2 - 8. Ei sunt atenționați cu privire la bani, care se pare că vor zbura din buzunarul acestor nativi în zilele următoare. 

”Axa 2-8, financiară, îți este activată, așa că ai grijă la cheltuielile neprevăzute, ale tale, dar și ale partenerului. Unii bani n-au cum să rămână în buzunarul tău în zilele următoare” anunță astrologul DCNews. 

Citește previziunile pentru fiecare zodie aici

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Duminică, pe 5 februarie, o să aibă loc o Lună Plină Specială!

Soarele și Luna vor fi și într-un careu cu Uranus. Acest aspect poate aduce evenimente neașteptate sau chiar bizare, în special pentru cei care au în harta natală marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

O să îl avem și pe Saturn implicat aici, așa că suntem indeciși. O parte dintre noi este hotărâtă, iar alta deloc.

Vorbim despre o Lună Plină în semnul Leului. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Deci, mulți se pot trezi că sunt în situații în care nu se mai simt confortabil, mai ales din punct de vedere relațional.

Luna Plină va avea loc seara, iar acest fenomen nu este simplu, ci poate aduce aspecte destul de copleșitoare. Marcante sau tensionante.

Îți reamintim că Luna Plină apare când Soarele și Luna se află într-o opoziție perfectă, de data aceasta undeva în jurul gradului 16-17. Pe 5, vom avea Soarele în semnul Vărsătorului și Luna în semnul Leului.

În afară de opoziția dintre Soare și Lună, Luna Plină este și într-un careu cu Uranus din Taur. Mai avem aici și un Nod Nord. Cum nu se poate mai bine.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel