Zmenta, REVOLTĂ după acuzația că INSTIGĂ la viol. "Punct. Să pună mâna pe o carte"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
După cazul "Colo" și vloggerul Zmenta a fost acuzat că instigă la viol în videoclipurile lui. Iată ce mesaj a scris acesta pe rețelele de socializare, în urma acuzațiilor. 

"În urma știrilor apărute astăzi privind declarațiile mele dintr-un clip în care cică “instig la viol”, vreau să vă anunț că NU am fost chemat să dau declarații la Poliție pentru că “Nu sunt întrunite elementele unei infracțiuni”. Punct.

Rog ONG-urile care au făcut plângeri și comentacii de internet, să pună mâna pe o carte de Psihologie Judiciară. Înțeleg că vreți să vă cățărați pe imaginea mea, dar mai ușor cu pianul pe scări că nu am promovat violul și nici nu am instigat la nimic. Urmează un video în care explic mai în detaliu", a scris Zmenta pe pagina de Facebook. 

"Astăzi am aflat din presă că “instig la viol” și că cum că “fetele merită violate” pe TikTok. Realitatea e că nici la viol nu am instigat, nici că “fetele merită violate”, ci vorbeam de PREVENȚIE. Ah, și nici cont pe TikTok nu am", a completat el.

Citește știrea inițială: Vlogger celebru, COPIA lui "Colo". În ATENȚIA publicului pentru INSTIGARE la viol. Postare greu de imaginat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel