Data actualizării:
Data publicării:

Ziua și incidentul aviatic! Pilotul Osiceanu: Cum a fost posibil? Sperietură zdravănă

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Pexels-gratisography / Incidente aviatice
Sursa foto: Pexels-gratisography / Incidente aviatice
Ziua și incidentul aviatic! Pilotul Cezar Osiceanu ne arată că, aproape zi de zi, se mai întâmplă câte un eveniment nefericit legat de avioane.

”Parcă nu erau îndeajuns câte evenimente aviatice s-au petrecut până acum în spațiul aerian al Indoneziei așa că... uite unul pe sol acum! În zona destinată parcării avioanelor de pe aeroportul internațional Sukarno din Jakarta, microbuzul ce ducea un echipaj la avionul care tocmai derula operațiunile de parcare a lovit... avionul! 

Uite așa un nou nouț avion, Airbus 320 NEO, al companiei aeriene Batik Air acum va sta pe dreapta la reparații. Echipajul din microbuz a scăpat doar cu o sperietură zdravănă și noi ne vom întreba mereu: cum a fost posibil așa ceva? Și să nu uităm că același tip de incident s-a întâmplat mai demult și în Germania unde “victima” a fost avionul Angelei Merkel Dar și asta face parte din acel “c’est la vie” în aviație! Totul e bine când începe prost și se termină cu bine, nu?”, a comentat pilotul Cezar Osiceanu pentru DC News.

”Dar nu a fost singurul incident de duminică! Alt Airbus, model 321, de data aceasta al companiei Turkish Airlines, a lovit la aterizarea la Otopeni o pasăre, așa că Volens nolens, din cauza avariilor suferite, zborul retur spre Istanbul a fost anulat!”, a mai spus pilotul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel