Ziua Păcălelilor - 1 aprilie. Mesaje cu FARSE pe care le poți trimite prietenilor tăi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ziua Păcălelilor - 1 aprilie. Mesaje cu FARSE pe care le poți trimite prietenilor tăi / Foto: Pixabay, de Alexas_Fotos
Ziua Păcălelilor - 1 aprilie. Mesaje cu FARSE pe care le poți trimite prietenilor tăi / Foto: Pixabay, de Alexas_Fotos
În articol găsești mesaje cu farse pe care le poți trimite prietenilor tăi de 1 aprilie.

Aprilie este cunoscută pentru ziua în care facem farse, păcălim şi glumim. Dacă vrei să-ţi păcăleşti prietenii şi de data asta şi eşti în pană de inspiraţie, iată câteva idei de sms-uri de 1 aprilie, scrise de Ziarul Unirea.

Mesaje de 1 Aprilie

1. Hei, ştii care este cea mai buna zi să agăţi o fata? 1 aprilie .. Și știi de ce? Dacă accepta, atunci ai noroc, dacă nu, ii zici ca e păcăleala de 1 aprilie.

2. Dacă cineva astăzi te laudă pentru norocul tău, felul de a fi, stil si atitudine, nu-l baga in seama; cum îndrăzneşte sa te păcălească înainte de 1 aprilie?

3. Cineva îţi simte lipsa, cineva are nevoie de tine, cineva îşi face griji pentru tine… Ghici cine? Maimuţa de la ZOO.

4. Tu ești cea mai CUTE persoana din lume: Stai puţin, nu înţelege greşit. CUTE înseamnă:
Creating
Useless
Troubles
Everywhere..

5. Realitatea 1: Nu poţi atinge buza de jos cu limba…
Realitatea 2: După citirea acestui mesaj, 99/100 idioți încearcă asta. Hahaha!

6. Un studiu a demonstrat ca toţi prostii utilizează degetul mare când ce citesc un SMS. Acum e prea târziu sa încerci sa schimbe degetul!

7. Aceasta pisica, este pisica, o pisica, grozava pisica, oportunitate pisica, pentru pisica, a tine pisica, un pisica, idiot pisica, ocupat pisica, pentru pisica, 20 pisica, secunde pisica! … Acum citește mesajul fără cuvântul „pisica”.

9. De-a lungul vieţii, când te trezeşti dimineaţa şi nu vezi pe nimeni, vino la mine, voi fi alături pentru a te tine de mana si… a te duce la oftalmolog!

9. Nu ştiu cum să-ţi spun… e ceva destul de important si nu ştiu cum să încep. Ştiu că nu te-ai fi aşteptat la asta din partea mea, dar… s-a întâmplat. M-am îndrăgostit de prietena ta…Nu știu cum a început totul… i-am spus ca o iubesc, iar ea mi-a zis… ştii ce mi-a zis? Sa mă las de făcut glume proaste de 1 aprilie!

10. M-am gândit iubitule că nu trebuie să mai trăieşti în minciună şi să-ţi zic cine sunt eu cu adevărat. Te înşel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tău din clipa în care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut să-l refuz. Îmi cer scuze pentru sentimentele rănite şi promit că e ultima păcăleală de 1 aprilie care ţi-o fac. Te iubesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel