Ziua Marinei, scandal Iohannis- Dăncilă. Fifor: Doamna prim-ministru nu are loc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Un document transmis de Administrația Prezidențială lansează încă un motiv de scandal între palate. Ministrul Fifor susține că premierul este într-o situație nefirească.

Desfășurătorul pentru Ziua Marinei, transmis de Administrația Prezidențială către Ministerul Apărării Naționale, arată, conform Antena 3, că nu există un loc la tribuna oficialilor și pentru premierul României. Ministrul Mihai Fifor a declarat că prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit informarea cu privire la situația creată.

"A rămas la fel de surprinsă ca și mine"

"Eu am văzut luni defășurătorul acesta. La Guvernul României, la Parlament, la comisii invitațiile au plecat sub semnătura mea la începutul lunii august (...), pentru că așa este firesc să se întâmple. Mai departe, cum s-a făcut acest defășurător, asta nu mai este un lucru la care să vă pot eu răspunde pentru că poartă amprenta altei instuții nu a Ministerului Apărării Naționale. Și eu am rămas surprins să văd că nu se regăște prim-ministrul, eu am informat-o pe doamna prim-ministru pentru că așa este firesc să informez vizavi de lucrul acesta. Doamna Prim-minsitru a rămas la fel de surprinsă ca și mine. (...) Așa cum arată acest desfășurător, doamna prim-ministru nu are un loc conform rangului demnității sale. Este prim-ministrul României și nu are un loc în acest desfășurător", a declarat Mihai Fifor la Antena 3.

 Citește si Ziua Marinei, Iohannis, document către Guvern, cu poziționarea demnitarilor: Fifor, singurul ministru prezent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel