Data actualizării:
Data publicării:

Ziua în care trebuie să-ți pui dorințe este 11.11

Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Faimosul 11/11! O zi specială pentru mulți/Pexels
Faimosul 11/11! O zi specială pentru mulți/Pexels
Luna noiembrie este întotdeauna deosebită, deoarece este caracterizată de vibrația numărului 11. În numerologie, 11 este considerat un Număr Maestru, asociat cu planuri superioare, divinitate și trezire spirituală. Acesta simbolizează, de asemenea, intrarea într-o aliniere completă cu Sinele adevărat și cel mai înalt.  

Numărul 11 semnifică, de asemenea, că, în ciuda iluziei separării individuale, suntem cu adevărat interconectați și facem parte dintr-un întreg mai amplu. Aceasta se reflectă în repetarea numărului 1 și în faptul că, atunci când cifrele sunt adunate, rezultă 11, care, la rândul său, oferă 2.

Afla ce înseamna când vezi aceste cifre

Suntem unul, dar și unii pentru alții. În colectiv, reprezentăm Universul exprimându-se prin experiența umană. Avem fiecare propriul nostru traseu, dar, în același timp, suntem interconectați în această călătorie comună. Numărul 11 este asociat, de asemenea, cu planurile superioare. Chiar și forma numărului 11 sugerează două piloni sau două portaluri, creând o legătură între lumea noastră și cea de dincolo.

Pe parcursul întregii luni noiembrie, avem posibilitatea să accedem la vibrații mai elevate și să ne conectăm la planuri divine cu o mai mare ușurință. Progresul poate fi experimentat într-o măsură mai mare prin intermediul meditației, petrecerii timpului în natură, jurnalizării și concentrării asupra sentimentului de recunoștință.

11 noiembrie – Portalul maestru 1111

Faimosul 11/11! O zi specială pentru mulți! Această zi poartă codul numeric 1111, care este un număr puternic în astrologie și, de asemenea, un număr de înger.

Dacă există ceva pe care îți dorești să-l materializezi sau o dorință pe care vrei să o îndeplinești, aceasta este ziua potrivită pentru a-ți stabili intențiile! Numărul 1111 amplifică capacitatea noastră de a crea și de a lăsa o amprentă distinctă asupra țesăturii vieții. De asemenea, indică starea noastră de armonie completă și aliniere cu întreaga natură.

Din acest punct de aliniere, devine mai facil să ne simțim ancorati în realitatea de zi cu zi și conectați la viața noastră pe Pământ, dar și la magia și înțelepciunea planurilor superioare. Ziua de 11 noiembrie este, de asemenea, extrem de propice pentru deschiderea inimii și consolidarea energiei câmpului tău inimii.

Dacă te simți în impas în ceea ce privește aspectele inimii sau întâmpini dificultăți în a te conecta cu dorința sinceră a inimii tale, stabilește o intenție și roagă îngerii și ghizii tăi să te sprijine în eliberarea oricăror blocaje care nu mai sunt necesare. Pe durata acestei zile, încearcă să menții conștient inima deschisă și în rezonanță cu vibrația iubirii, înțelegerii, iertării și compasiunii, mai ales față de tine însuți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel