''Zilele carierei'', un succes al Universității Titu Maiorescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Universitatea Titu Maiorescu, prin Centrul de Orientare în Carieră a organizat evenimentul Zilele carierei în zilele 24 și 25 aprilie. Este o inițiativă nouă și extrem de interesantă care evidențiază pe de-o parte, interesul studenților față de o angajare ulterioară, dar și interesul angajatorilor față de studenții pregătiți în domeniile pe care aceștia și le-au ales de a fi studiate în cadrul Universității  Titu Maiorescu.

Autor: C. Roxana

Scopul  Zilele carierei a fost conștientizarea studenților cu privire la așteptările angajatorilor și facilitarea unei comunicări directe între studenți și angajatori pentru o inserție rapidă în piața muncii.

Evenimentul Zilele carierei a implicat toate facultățile Universității Titu Maiorescu, din domeniile drept, informatică, economie, psihologie și medicină la care au participat angajatori din domeniile respective.

Cu această ocazie și-au prezentat ofertele de joburi, stagii de practică și stagii de voluntariat 23 dintre firmele de top din România, din care menționăm Mușat și Asociații, Boștină și Asociații, Nestor&Nestor Diculescu Kingston Petersen, Țucă Zbârcea și Asociații, Zamfirescu Racoți Predoiu, și din alte domenii cum ar fi Orange România, HP România, Adecco România, Cora, Siemens România, Trans - Sped, Institutul pentru Tehnologii Avansate, Convex Network și alții.

Universitatea Titu Maiorescu consideră ca evenimentul a fost un succes în misiunea sa de a-și susține studenții, iar   în viitor vor fi organizate și alte acțiuni pentru a întări legătura între universitate, studenți și angajatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel