Ziare la zi: Ce legătură e între Lăzăroiu și Șoric, de la Neamț - PAMFLET
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

De ce s-a asociat statul român cu o firmă din Barbados, la exploatările aurifere ale DevaMin? Pentru know-how. Cauți aurul românilor? Nu-l găsești decât în Barbados, că în celelalte paradisuri fiscale a început să caute și IRS-ul. Oricum, agitația creată de Băsescu, prin vizita la Roșia Montană, a făcut uitat scandalul DevaMin. Poate asta s-a și vrut.

În presă, însă, ni se arată semne. Două cutremure în Vrancea, invazie de șerpi la Buzău, omizi în Capitală. De lăcustele portocalii, ce să mai vorbim ? S-au răspândit peste tot. Ce ne anunță acestea, toate ? Baba Vanga zice că se va înființa un nou partid, așa cum a prezis încă de acum un an. Lăzăroiu, căci despre el e vorba în propoziție, revine cu a sa Albă ca Zăpada, via Hotnews, citat pe larg în EvZ (aplaudacele lui Băsescu sunt ca oglinzile din vagoanele CFR :se reflectă una în alta, la infinit). Totuși, adevărul e că a mai intrat un tip înalt în politică. Rădulescu, omul care a câștigat în parohia lui Pinalti, chiar așa e și poreclit: Piticul. Mai rămân cinci de scos din căciulă, că altfel nu se poate înregistra partidul, la tribunal.

Gândul dă în deschidere un articol greu: ”Răsmeriță la Bac, în Galați”. De fapt, e vorba despre un inspector, pe care îl cheamă Răsmeriță, în buletin. Foarte tare. În anii 90, Evenimentul lui Cristoiu făcea tiraje nebune cu ”Iliescu, arestat pentru furt”. Evident, era un alt Iliescu, dar ce contează, Gândul e pe drumul cel bun. Încă vreo trei editoriale de-ale lui CTP și va da de găina care a născut pui vii, iar acum îi meditează ca să ia Bac-ul.

În EvZ, Lăzăroiu ne răspunde la o întrebare care, nu-i așa, ne doare:”Cine sunt hienele plătite de PSD să mintă la Realitatea?”. De unde pleacă supărarea sa? De la Axinte. După ce l-a folosit pe Garcea, angajat de Partidul Verde, ca să fure voturi de la USL, strategul Cotrocenilor l-a adus în minister pe handicapatul cu fes cât butelia lui Borcea...cum, nu-i acel personaj din Vacanța Mare? Nu-i nimic, gândește la fel. Tipul tocmai îl înjurase pe blog pe unul care s-a sinucis, stricându-i lui ziua, de aceea l-a amendat Rtv. Evident, Lăzăroiu îl apără. ”Nu îl voi demite. A greșit, a învățat lecția, end of story", a afirmat Lăzăroiu la hotnews.ro, scrie EvZ. Acum, să stai toată ziua pe lângă unul care arată ca și cum ar fi dat colțul de ceva vreme, ajungând să fie adulmecat de hiene, fie ele și plătite de PSD, iar în timpul tău liber să sară unul în fața metroului, taman când bagi cartela...pe undeva  înțeleg nervii lui Axinte. Dar, asta nu mă face să uit că Lăzăroiu ne-a rămas dator. Vreau să-l văd ca pe Șoric, celălalt vorbitor de engleză, atunci când o să se spună despre PDL: ”Case closed!”.

Click! ne aduce o veste proastă: Cristina Coca, frumoasa prezentatoare de la matinalul OTV, nu va mai putea avea copii, după două nașteri care i-au făcut ” o ruptură de abdomen”. Sincer, ne pare rău, dar cred că tabloidul ar fi putut să ne mărturisească adevărata cauză a rupturii. Era și de așteptat o astfel de ruptură la o persoană care aude de 5 ori pe zi că șeful său o să devină președinte. Se și spune: mă doare burta de atâta râs! Cât despre copii, dacă mai vrea, la OTV îi poate aduce câțiva Doru Iuga.

Jurnalul Național ne anunță că 5 oameni au primit organe pentru transplant de la un bolnav de SIDA. Mi se pare normal : cu SIDA mai trăiești 20 de ani, fără inimă...de fapt,e unul, Băsescu, care nu are deloc inimă, și uite ce bine-i merge. Jurnalul mai scrie că Wikileaks a dezvăluit intenționat numele surselor din ambasadele americane. Asta e diferența dintre amatori și profesioniști. Doamna Rodica Culcer, de pildă, n-ar spune nici la Poliție cine i-a dat caseta cu caltaboșii. Sau cine i-a dat ordinul s-o bage pe post. Asta nu e nimic, faza nasoală e că Poliția nici n-o întreabă lucrurile astea.

Adevărul prezintă 9 Dovezi că Google e mai tare ca Dumnezeu. Discutabile, fiecare în parte. Cică Google e omniprezent. Așa e și SRI, se amestecă în toate. Omniscient. Ăsta e Băsescu. Răspunde la rugăciuni: ăsta e Boc. El răspunde la toate rugăciunile lui Băsescu. E nemuritor. Asta e tot Securitatea, am amintit-o la dovada cu SRI-ul. E infinit. Dar așa sunt și numărătorile Anastasei. Nu uită. Revin  la Boc: nu uită niciodată ce l-a rugat Băsescu...și tot așa. Oricum, dacă Google e mai tare ca Dumnezeu, ca cine Mama Dracului e mai tare Google+?

Libertatea a aflat că soția lui Borcea a dat 20.000 de euro pe o rochie veche. Lasă, că nici soțul nu era prea nou. Firea și Pandele s-au recules, în acest week-end, la mânăstirea Sâmbăta de Sus, mai scrie tabloidul No.1. Oameni fără imaginație. Dacă e sfârșit de săptămână și vrei să fii mai nonconformist nu meargi la Sâmbăta, ci la Miercurea Ciuc. Libertatea nu uită nici în acest număr că ea a inventat titlul interogativ: ” Se iubește Leo de la Strehaia cu Larisa Drăgulescu?”. Faza tare, dacă pierzi vremea și citești articolul, e chiar răspunsul: Nu1

Tabloidele au trecut prea ușor, după părerea mea, peste operația de schimbare de nas a dnei Vârciu. Am putea să-i spunem amputare, căci organul era mare cât un picioruș ceva mai mic. Asta e, fuse și se duse. Dar unde? Nu cumva zvonul cu Salvarea care fură copii pentru organe avea la bază un sâmbure de adevăr? S-ar putea ca medicii care fac schimbări de nas să folosească unele exemplare pentru transplanturi, pe ascuns. N-am nicio dovadă, dar cerere există: nu mai departe de ieri scriam despre o doamnă care se plângea EvZ că a rămas fără miros. Nu i s-ar putea transplanta nasul dnei Vârciu? E drept că te împiedică să urci într-un autobuz aglomerat, dar poți mirosi cu el și după colț. Pe de altă parte, cred că am văzut un organ asemănător la TVR Info. Te rog, caută-l bine, trebuie să-l găsești pe undeva, între TVRM și Duna Tv. Pierde câteva minute, până apar Mircea Marian și Ioana Lupea, aplaudacii lui Băsescu și aruncă o privire. Nu spun la care dintre ei să privești, descoperă tu singur al cui nas seamănă cu profilul Vârcioaiei.

România Liberă scrie despre scheletele din dulapul lui Borcea: ceva bișniță pe vremea lui Ceaușescu (dar cu asta s-a lăudat și marinarul), câteva retrocedări dubioase (Băsescu e tătic, numai dacă ne gândim la Bordei) și ceva bani de la stat (vezi cazul Băsescu-Bucșaru și treci mai departe). Nu prea m-au speriat scheletele respective, Cheeky Girls sunt mai osoase. Dar uite ce tehnică bună de PR e o nuntă cu scandal: după o săptămână de Borcea în sus, Borcea în jos, te-ai plictisit de el, nu-ți mai vine să citești nimic despre tehnicalitățile unei returnări de TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel