Zi de mare sărbătoare pentru Gabriela Firea: NEGATIVĂ la COVID-19 și fără mască după doar 6 zile de la anunțul infectării
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Gabriela Firea
foto Facebook Gabriela Firea
Gabriela Firea anunță că s-a vindecat de COVID-19 la doar șase zile după ce a anunțat că este infectată. 

”Negativi!! Zi de mare sărbătoare! Sfântul și marele mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir (Dumitru) este unul dintre marii sfinți mucenici, făcător de minuni și tămăduitor. Prăznuirea lui în Biserica Ortodoxă se face în fiecare an, pe 26 octombrie. La mulți ani, Dumitru, Dimitrie, Dumitra, Dumitrița! Sfântul, al cărui nume îl purtați, să vă apere de necazuri și să vă călăuzească pașii!” a scris social-democrata Gabriela Firea astăzi, 26 octombrie 2021, pe Facebook. În postare a adăugat mai multe fotografii cu familia, în aer liber, fără mască. 

În urma acestui anunț, a primit sute de mesaje cu ”multă sănătate”, iar postarea a strâns nu mai puțin de 6.000 de reacții. 

În 24 octombrie 2021, adică duminică, Gabriela Firea amintea că se află în izolare, din cauza COVID-19. Ea scria: ”A mai trecut o zi de izolare. Mulțumim mult pentru gândurile bune si urările de sănătate pe care ni le-ați transmis. Vi le întoarcem înzecit! Până acum, suntem toți bine. Fără tuse, fără febră, fără dureri de cap sau/și spate. Îi mulțumim Bunului Dumnezeu. Sperăm să rămânem în această formă până la, dar și după negativare. Copiii au teste negative. Le mai repetăm mâine. Vă dorim tuturor multă sănătate, puterea de a trece încrezători peste această perioadă sumbră a umanității, pace sufletească și iubire!”. 

Anunțul infectării, în 20 octombrie 2021

În 20 octombrie 2021, în urmă cu 6 zile, Gabriela Firea își motiva absența din Parlamentul România, de la votul pentru Guvernul Cioloș, de infectarea cu SARS-CoV-2. 

”Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații, dar acum suntem pozitivi. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.În fața bolilor, în general, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu.” scria social-democrata. 

Iată mesajul complet: 

Anterior acestei date, Gabriela Firea a avut inclusiv apariții televizate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel