ZGUDUITOR. Povestea româncei care de 19 ani s-a hrănit doar cu lapte
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
61433959.jpg
61433959.jpg

Un caz șocant a ieșit la iveală după 19 ani de suferință. Este povestea unei tinere care a fost hrănită timp de aproape două decenii doar cu lapte.

Fata cântărește 16 kilograme pentru că a fost hrănită de mama ei - care are probleme psihice – doar cu lapte și apă cu zahăr. Tânăra a fost dusă la spital și pusă pe perfuzii, iar doctorii s-au îngrozit când au văzut cât cântărește și cât măsoară. Avea 118 cm înălțime – cât un copil de șapte ani. Se comportă ca o fetiță de trei ani și se miră de tot ceea ce vede nou în jurul său. Abia acum a început să mănânce hrană adevărată.

Doctorii spun că tânăra are grave carențe alimentare și retard psihic – lucruri cauzate atât de relație nefireasă avută cu mama ei, cât și din cauza lipsei unei alimentații adecvate. Fata are dinții distruși, nu i-a crescut părul, nu socializează, și deși este majoră se bucură de o carte de colorat ca un copilaș.

"Este o relație toxică. Mama a abordat-o ca pe un sugar și a rămas în această legătură. Nu cred că e vorba de dragoste, ci efectiv o dependență, o nevoie de a fi împreună, tocmai pentru ca ea să nu își urmeze tratamentul pentru schizofrenie", spune profesor doctor Marin Burlea, șeful clinicii spitalului de Copii Iași, scrie stirileprotv.ro.

Familia fetei se apără spunând că tânăra este vinovată pentru că a refuzat hrana, a mâncat numai lapte, a refuzat îngrijirea și nu a vrut să colaboreze cu familia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel