'Zeul' Ibrahimovic, după primul gol de la revenirea la AC Milan: Acolo voi sărbători...
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
zlatan_ibrahimovic_2275756b
zlatan_ibrahimovic_2275756b
Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a înscris pentru AC Milan în victoria cu 2-0 de la Cagliari, în primul meci al etapei a 19-a  din Serie A.

După golul înscris de Rafael Leao în primul minut al reprizei secunde, Ibrahimovic, ce a fost integralist, a dublat avantajul echipei sale în minutul 64. Suedezul a mai înscris un gol anulat pentru ofsaid. Imediat dup[ meci, Ibrahmovic a spus că va sărbători ca un zeu această reușită pe San Siro.

'Am greșit câteva mingi în startul partidei, dar am nevoie de câteva meciuri pentru a fi în formă. Voi sărbători ca un zeu pe San Siro, nu aici (n.r la Cagliari). Îmi place să sărbătoresc astfel după fiecare gol, așa mă simt viu. Mintea mea e în continuare ageră și corpul trebuie să o urmeze. Mă simt bine, antrenorul a vrut să se gândească la vârsta mea și să vadă dacă am nevoie de odihnă, dar nu a fost nicio problemă." a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit BBC.

Ibrahimovic, în vârstă de 38 de ani, a mai jucat la Milan între 2010 şi 2012, ajutându-i pe rossoneri să câştige ultimul lor trofeu, Serie A, în anul 2011. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel