Zeljko Kopic: Dorinel Munteanu și-a pus amprenta asupra jocului echipei Oțelul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Deaconescu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului adversarei de vineri din Superligă, Oţelul Galaţi, o formaţie disciplinată şi puternică, transmite Agerpres. 

„Întotdeauna gândim că victoriile sunt importante, pentru puncte, pentru clasament, pentru mentalitate, pentru a continua să jucăm un fotbal de calitate. Meciul cu Oţelul Galaţi va fi unul dificil, o echipă puternică mai ales în meciurile de pe teren propriu, o echipă care primeşte foarte puţine goluri. Vom merge acolo să facem tot ce putem pentru a câştiga toate punctele. Toţi adversarii privesc meciul cu noi ca pe un derby, toţi vor să învingă Dinamo. Am un mare respect pentru antrenorul lor, face o treabă foarte bună acolo, cu energie şi un nivel ridicat al disciplinei. E normal să îşi dorească victoria cu noi. Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, una puternică. Pe mine nu mă surprinde", a declarat Kopic.

Regretul pierderii lui Gheorghe Mulțescu

În cadrul aceleași conferințe, Zeljko Kopic a transmis condoleanțe familiei Mulțescu și întregii comunități dinamoviste, în urma decesului fostului jucător și antrenor Gheorghe Mulțescu. Kopic a recunoscut importanța acestuia în istoria clubului Dinamo, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

„Doresc să exprim cele mai sincere regrete pentru familia Mulţescu şi pentru întreaga suflare dinamovistă. Nu l-am cunoscut personal, însă ştiu cât de important a fost pe parcursul întregii sale cariere pentru clubul Dinamo, pentru istoria acestui club, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Toţi de la Dinamo ne dorim să avem acea mentalitate a lui, de a da totul pentru această echipă. Cred că astfel de persoane vor avea întotdeauna un loc special în istoria clubului Dinamo", a afirmat Zeljko Kopic.

Meciul cu Oțelul Galați

Kopic a vorbit și despre fostul său club, Dinamo Zagreb, care a suferit o înfrângere severă, scor 2-9, în fața celor de la Bayern Munchen, în Liga Campionilor. Antrenorul croat și-a exprimat surprinderea față de rezultatul partidei și a subliniat că este important ca echipa să găsească rapid soluții pentru a depăși acest moment dificil.

„Am urmărit meciul de ieri, e foarte greu de explicat. Bayern Munchen a avut un joc impresionant, dar rezultatul e greu de înţeles. Ştiu că e uşor să spui că se poate întâmpla în fotbal, dar nu se poate întâmpla. Pentru Dinamo Zagreb e foarte important să fie acolo, în Champions League, să reprezinte fotbalul din Croaţia. Nu e cel mai bun start, dar ştiu că toţi au caracter puternic şi sunt sigur că vor găsi o modalitate de a ieşi din această situaţie", a spus Zeljko Kopic.

Dinamo București se va deplasa vineri la Galați pentru meciul împotriva echipei Oțelul, care va avea loc de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a a Superligii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel