Zelenski, recomandare pentru Putin: Miile de ruși care mor în Ucraina ar fi mai bine folosiți pentru a opri teroriștii acasă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj, la 24 de ore după atacul de la mall-ul din Moscova.

Volodimir Zelenski l-a calificat pe Vladimir Putin drept un lider „fără valoare” pentru răspunsul său la atacul de la mall-ul Crocus din Moscova. Președintele ucrainean l-a acuzat pe Putin pentru că a rămas „tăcut pentru o zi” înainte de a învinovăți în mod fals Ucraina într-o mișcare „complet previzibilă”, scrie Sky News.

„Miile de ruși care mor pe pământul ucrainean ar fi mai bine folosiți pentru a opri teroriștii acasă“, a spus Zelenski.

„Ei [Rusia] au condus sute de mii dintre teroriștii lor aici, pe pământul ucrainean. Ei luptă împotriva noastră și nu le pasă ce se întâmplă în propria lor țară.

Toate acestea s-au întâmplat ieri, iar acest Putin fără valoare, în loc să se implice în Rusia, să li se adreseze cetățenilor, a rămas tăcut pentru o zi - gândindu-se cum să dea vina pe Ucraina. Totul este complet previzibil“, a spus Zelenski.

„Sutele de mii de ruși care sunt în prezent uciși pe pământul ucrainean ar fi cu siguranță suficienți pentru a opri orice terorist”, a mai zis Zelenski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel