România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 12 mai, 11:22
Zegrean, soluție în mâna lui Iohannis: O să mă ÎNJURE...
Augustin Zegrean
Parlamentul este chemat să acționeze urgent și să voteze proiectul de lege înaintat de Guvern cu privire la măsurile din starea de alertă. 

Însă, odată votată, legea nu intră în vigoare mai devreme de trei zile de la publicarea în Monitorul Oficial, a arătat Augustin Zegrean, precizând că asta prevede Art. 78 din Constituție. În plus, legea trebuie să stea două zile la dispoziția celor care pot sesiza Curtea Constituțională.

Fostul președinte al CCR a spus, la Digi24, că sunt soluții, însă ”tot poporul român o să mă înjure": președintele să prelungească cu trei zile starea de urgență.

”Oricând există această posibilitate. Președintele poate să prelungească cu încă o lună, dacă vrea”, a spus Augustin Zegrean. Judecătorul a adăugat: ”Dacă nu pot să rezolve problema până sâmbătă, de sâmbătă, toate măsurile luate prin ordonanțele militare se pun deoparte”. 

Întrebat de ce l-ar înjura tot poporul, Augustin Zegrean a răspuns: ”Tot poporul român vrea să scape de starea de urgență. Și-au făcut planuri să meargă sâmbătă la bere, nu?”.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro