Zeci de traficanți de droguri au fost capturați azi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
26 de traficanţi de droguri şi etnobotanice au fost reţinuţi miercuri la Constanţa.  
26 de inculpaţi au fost reținuți miercuri în urma a 20 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, în cadrul unei acţiuni de destructurare a trei grupări de traficanţi de droguri şi etnobotanice. Aceștia urmează a fi prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, citat de Agerpres, începând cu anul 2015, pe raza judeţului Constanţa, trei grupuri de persoane, organizate pe baza relaţiilor generate de interese financiare şi de rudenie, au creat reţele de distribuţie a substanţelor cu proprietăţi psihoactive (etnobotanice) şi a drogurilor (canabis) către numeroase persoane, în special tineri. 

[citeste si]

Cu ocazia percheziţiilor efectuate de procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO - Porturi Maritime Constanţa, au fost identificate şi ridicate o cultură indoor de canabis, droguri de risc (canabis, Xanax), aproximativ 1.300 grame substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive, dispozitive de preparare, porţionare şi ambalare a dozelor de droguri, precum şi sume de bani în valoare totală de peste 75.600 lei. 

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul IPJ Constanţa - Serviciul de Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic, precum şi al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanţa, cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel