Zeci de mii de pachete de țigări de contrabandă, confiscate la Maramureș
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sarasău au descoperit şi ridicat în vederea confiscării, într-o pădure din apropierea frontierei de stat, cantitatea de 24.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sarasău, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a descoperit într-o zonă împădurită din apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu ţigări.

Imediat, la faţa locului a fost solicitată o echipă de intervenţie care a procedat la cercetarea şi supravegherea zonei, timp în care au fost informate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, care ne-au comunicat faptul că pe direcţia respectivă au reţinut o persoană de sex masculin implicată în activitatea de contrabandă.

Coletele descoperite au fost transportate la sediul poliţiei de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 48 de baxuri care conţineau 24.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 281.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, în continuare efectuându-se cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Vezi și: Ţigări de contrabandă în valoare de peste 270.000 de lei, depistate la frontiera cu Ucraina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel