Zeci de elevi olimpici gălățeni premiaţi de şantierul naval şi combinatul siderurgic
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un număr de 69 de elevi din judeţul Galaţi care au obţinut premiile I, II şi III la olimpiadele şcolare, dar şi cei care s-au calificat în loturile internaţionale, au fost premiaţi de combinatul siderurgic şi şantierul naval din Galaţi.

Potrivit directorului de comunicare al combinatului, Dorian Dumitrescu, şi cadrele didactice care i-au pregătit pe aceşti elevi au primit câte un trofeu şi flori. El a precizat că în total suma premierilor a depăşit 100.000 lei, iar premiile primite de elevii olimpici reprezintă sume nete. 

Premiile I a fost recompensate cu câte 2.200 lei, în timp ce calificarea în lotul internaţional şi premiile II au primit câte 2.000 lei. Elevii care au ocupat locul III s-au bucurat de un premiu de 1.800 lei fiecare.

De asemenea, s-au acordat premii de echipă pentru câştigătorii Premiului al II-lea la Naţionala de oină, elevii de la Şcoala din Rădeşti, care au primit câte 800 lei pentru fiecare jucător. Şi Şcoala din Munteni a reuşit a obţinut premiul I la Naţionala de rugby tag, primind câte 1.000 lei pentru fiecare jucător.

Ceremonia anuală de premiere a elevilor olimpici de către cele două mari companii gălăţene a ajuns la a cincea ediţie.

"Suntem bucuroşi să continuăm - împreună cu partenerii noştri de la şantierul naval - recompensarea elevilor excepţionali din comunitatea noastră. Sunt plăcut surprins că, în acest an, avem rezultate bune la discipline diverse, mai ales la cele tehnice şi tehnologice, dar şi în domenii precum limbi străine, arte, sport sau astrofizică. Pentru noi este un semnal bun, având în vedere că dorim să reţinem alături de noi tineri bine pregătiţi şi pasionaţi. Viitorul arată luminos, dacă ne uităm la aceşti copii", a declarat, miercuri, directorul general al combinatului, Bogdan Grecu.

Vezi și:  Şantierul Naval Damen Mangalia va construi vase de lux pentru croaziere şi ambarcaţiuni de mare capacitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel