Zeci de copii, blocați pe aeroporturi din lume. Toate taberele, ANULATE. Părinții sunt revoltați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Zeci de copii sunt blocați pe aeroporturi din lume. Alți copii nu vor mai pleca în tabere, pentru că toate taberele au fost anulate, deși au plătite inclusiv intrările la muzee. Părinții nu știu ce se întâmplă. 

Aproximativ 80 de copii sunt blocați pe aeroporturi din lume, din Tokyo, Doha şi Milano, pentru că nu au bilete de avion de întoarcere în țară. Alți copii sunt dezamăgiți că nu vor mai pleca în taberele plătite pentru că organizația a anunțat pe Facebook că toate taberele sunt anulate. 

Este vorba de o fundație ”Young Parteneres For Civil Society Developemenet Association”, care nu doar că a lăsat copiii pe aeroporturi, ci și-a șters ulterior și pagina de Facebook. Este condusă de Iulian Ghinoiu. 

Mama unei fete ce a rămas blocată pe aeroportul din Viena a intervenit la România TV și a explicat situația sa: 

”A fost o excursie planificată în SUA, în perioada 18-25 iunie, am trimis fata într-un grup organizat. Ieri a aterizat la Milano, după care au fost informați că vor pleca cu un avion spre Viena. Doamna Mihaela Ghinoiu apare ca însoțitoare, dar nu a făcut deplasarea cu ei la Viena. M-a sunat fiica mea și mi-a zis să stau liniștită, dar că nu au bilete rezervate către București. Am contactat-o pe doamnă și ne-a spus că păi știți doamnă, dacă e să le achiziționați dvs. bilete. Excursia a costat 690 de euro, bilet dus-întors în New York, Philadelphia și Washington cu tot cu cazare și mic dejun inclus. M-a intrigat că copiii nu au avut bilet la întoarcere. Colega de bancă a fiicei mele abia astăzi pleacă cu zbor direct către Otopeni.” a povestit Tăsica Mihalache, la România TV. 

Adriana Marin, o altă mamă, de această dată păgubită, a povestit că ”organizația a făcut tot felul de tabere”, iar copilul său ”trebuia să plece mâine dimineață în Anglia, fiind făcute plățile inclusiv pentru muzee, 100 de lire, dar pe pagina de Facebook au anunțat că toate taberele sunt anulate.”

Iată și mesajele publicate pe Facebook de părinți și chiar de oameni aflați în vacanțe: 

Părinte, postare pe Facebook: ”Cei din tabăra 18-25 iunie SUA efectiv au fost abandonaţi pe Aeroport. 22 de copii au rămas în Milano, după 36 de ore pe drum." Din informaţiile noastre grupul s-a întors dispersat în Europa, cu 5 avioane, unii copii zburând fără însoţitor. La Milano, 22 de copii au rămas pe aeroport şi organizatorul le-a spus că trebuie să zboare la Viena, apoi la Bucureşti. Numai că la îmbarcarea în avion au descoperit că nu au bilete pentru Viena.”

Comentariu la postare: ”Grupul din Japonia este divizat in doua grupuri de fapt. Au plecat 76 de copii, din care 36 sunt inca in Japonia, iar ceilalti am inteles sunt blocati pe aeroportul din Doha, ramasi fara bilete! Cei ramasi in Japonia au avionul maine dimineata, sunt in Tokyo, ramasi fara cazare! Speram ca biletele de avion pt maine dimineata sa fie ok.”

Cristian Neculaiu, din Japonia: ”Ma numar printre cei aprox 70 participanti ai acestui "proiect", momentan ne aflam in trenul spre Tokyo, urmand ca maine sa plecam de aici cu avionul, bineinteles daca dl Ghinoiu ni le-a cumparat. Am fost abandonati de dimineata, "indrumatorul" nostru a plecat fara sa mai dea nici macar un semn. Ne am cumparat biletele spre Tokyo noi singuri din banii nostri, acestea fiind aprox 130€ de persoana. Sper ca acest individ isi asuma faptul ca toti il vom trimite in instanta imediat cum ajungem in Romania”. 

Iată mesajul organizatorului înainte să șteargă pagina de Facebook: 

”ANUNT! DIN CAUZA UNOR PROBLEME APARUTE IN ULTIMUL MOMENT INCEPAND CU DATA DE 26.06.201 PROIECTELE SUNT SUSPENDATE. IMEDIAT CE SE VA LAMURI SITUATIA VOM REVENI CU DETALII. INCLUSIV PROIECTUL DE LA LONDRA CARE URMA SA SE DESFASOARE INCEPAND CU DATA DE 27.06.2019 VA FI SUSPENDAT!!!! IN MOMENTUL IN CARE SE VA CLARIFICA SITUAȚIA VOM REVENI CU DETALII. NE CEREM SCUZE PENTRU INCONVENIENTELE CREATE!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel