Zeci de blocuri din Sectorul 3, fără apă caldă, până pe 24 iunie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Furnizarea apei calde va fi oprită pentru 140 de blocuri din Sectorul 3, până pe data de 24 iunie, din cauza unor lucrări, anunţă luni Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti. Probleme cu apa caldă pot să apară la alte 830 de blocuri și la spitalele Colentina și Fundeni.  

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, între 20 și 24 iunie (ora 24.00), se vor executa lucrări de reparații pentru înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm. Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la
intersecția Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului și impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de 11 puncte termice, care deservesc aproape 140 de blocuri din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu și Camil Ressu.

De asemenea, având în vedere faptul că lucrările se desfășoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice și module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri și spitalele Colentina și Fundeni. Blocurile sunt situate în sectoarele 1 și 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei și Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zanoagei, Mașina de Pâine și Județului, Șoseaua Ștefan cel Mare, Bulevardul Aviației, Calea Floreasca, Șoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum și strada Baicului.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Vezi și: Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel. Rugăciunea din timpul postului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel