Data publicării:

Zece persoane la Poliţie şi patru la spital, după un conflict la Glina

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @@travelarium
FOTO: Freepik @@travelarium

Zece persoane au fost duse la sediul Poliției, iar patru au fost transportate la spital în urma unui incident care a avut loc duminică după-amiază, pe o stradă din localitatea Glina.

"La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 15,17, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Glina, are loc un conflict, în care mai multe persoane se agresează reciproc. Apelul a fost urmat de 5 reveniri, în care se preciza faptul că persoanele ar folosi obiecte contondente şi a fost solicitată o ambulanţă. În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiilor Oraşelor Popeşti Leordeni, Pantelimon, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov şi jandarmi Ilfoveni", a informat duminică IPJ Ilfov.

La faţa locului au fost depistate şi identificate 12 persoane, care ar fi fost implicate în altercaţie

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost depistate şi identificate 12 persoane, care ar fi fost implicate în altercaţie. 10 dintre acestea au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Popeşti Leordeni şi două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost conduse cu echipajele medicale la două spitale din Bucureşti.

De asemenea, în cauză au fost identificate alte două persoane, care ulterior s-au deplasat, cu mijloacele proprii, la un spital din Bucureşti.

"Din primele verificări a rezultat faptul că altercaţia ar fi izbucnit pe fondul unor discuţii privind folosirea unui drum de servitute, precum şi al existenţei unor datorii băneşti. Poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea şi depistarea tuturor persoanelor implicate în conflict, precum şi pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale, în consecinţă", a precizat IPJ Ilfov, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel