Data actualizării:
Data publicării:

Zece descoperiri ciudate pe care oamenii de știință nu le pot explica- VIDEO

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Chiar dacă oamenii de știință fac mereu descoperiri noi, pe care le studiază aprofundat și încearcă să le explice, încă sunt multe mistere pe care nu le pot explica, chiar și după 20 de ani de la descoperirea lor. 

În filmarea publicată de Huffington Post sunt doar zece dintre descoperirile ciudate pe care oamenii de știință nu le pot explica. 

Printre aceste curiozități se numără sunetul pe care 2% din populația din Taos, New Mexico, reclamă că-l aude. Din 1990, de când a fost pentru prima oară sesizat, până în prezent, cercetătorii nu au putut descoperii sursa.

O altă curiozitate este un monument în formă de con, descoperit în 2013. Are 60.000 de tone și a fost construit în urmă cu 6.000 de ani. Se află în Marea Galileii.

Mecanismul de la Antikythera este o altă descoperire ciudată. Este un computer construit între 150 și 100 î.Hr și calculează mișcările planetei. A fost descoperit în 1901 și pentru oamenii de știință este încă un mister cum funcționează și cine l-a inventat.

Paleodictyon Nodosum este o creatură misterioasă din Oceanul Atlantic, care scobește perfect hexagonal. 

Fosila Godzillus este cunoscuta sub numele de "bestia marii" din Cincinnati, are peste 2 metri și a fost descoperită în anul 2012.

VEZI și: Descoperire incredibilă - Au revenit la viață după 1.500 de ani

Un sunet ciudat vine din Oceanul Pacific. A uimit oamenii de știință încă din 1991. Posibile cauze sunt vulcanii subacvatici sau balenelle. 

Cum se vindecă corpul prin puterea minții este o altă necunoscută. Efectul Placebo s-a dovedit eficient în calmarea și reducerea durerilor în cazul Parkinson. 

Fluxul întunecat este o altă curiozitate și se referă la o materie din Univers cu viteze amețitoare. Sursa ei s-ar afla dincolo de Universul observabil.

Kepler 78b este planeta cu dimensiune și densitate similare cu ale Pământului. Nu este acoperită de lavă și orbitează în jurul stelei sale. 

Mingile de foc Naga sunt lumini de foc inexplicabile care apar pe râul Mekong din Thailanda în fiecare an în luna octombrie. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel