Yahoo demarează "Marea curățenie". Ce conturi de email vor fi șterse
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
yahoo
yahoo
Yahoo a luat o decizie radicală în privința conturilor de e-mail, care nu au mai fost accesate de foarte mult timp: ele vor fi șterse, începând din luna iulie, într-o sesiune de curățire a conturilor inactive în ultimele 12 luni.

"Dorim să oferim utilizatorilor noștri fideli și noilor utilizatori, posibilitatea de a avea ID-ul de Yahoo pe care l-au dorit tot timpul", a declarat vicepreşedintele Yahoo, Jay Rossiter, într-o postare pe blog, scrie rtv.net.

“Marea curăţenie” începe la data de 15 iulie 2013, iar Yahoo spune că utilizatorii vor avea posibilitatea de a solicita un nume de utilizator ([email protected] vs [email protected], de exemplu), dar nu a dat detalii despre modul în care s-ar desfăşura procedura.

"La mijlocul lunii august, utilizatorii care revendică un anumit ID pot apela la Yahoo pentru a descoperi care dintre ele sunt disponibile", a spus Rossiter.

De altfel, și compania a început, deja, să anunţe utilizatorii pe conturile de e-mail alternative ale utilizatorilor. "Pentru a-ţi păstra contul de email activ loghează-te până în data de 15 iulie 2013. Contul tău va rămâne activ pentru următoarele 12 luni. Dacă contul tău va fi dezactivat, vei pierde ID Yahoo! precum şi toate datele ce ţin de acest cont”, se arată în mesajul celor de la Yahoo!.

În consecință, cei care dețin un cont de e-mail Yahoo, pe care nu l-au mai accesat de multă vreme, dar pe care doresc să-l păstreze, ar trebui să se conecteze la acea adresa înainte de mijlocul lunii Iulie.
Măsura ar putea fi parte din planul pe care directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, îl are în vizor pentru relansarea companiei, plan care a inclus și preluarea recentă a forumului de bloguri Tumblr, pentru care va plăti 1,1 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel