X Factor: Vasilica Chițoi, 18 milioane de DA. Carla's Dreams, fără cuvinte-VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
X Factor: Vasilica Chițoi. Vasilica Chițoi, în vârstă de 75 de ani, a primit 18 milioane de DA la X Factor. Nu doar a cântat de ți se făcea pielea de găină. A făcut mai mult decât atât. Și-a spus povestea de viață, prin versuri, o viață care nu a fost tocmai fericită.

X Factor: Vasilica Chițoi. Soțul ei a murit când era însărcinată în trei luni. Era aviator și s-a prăbușit. Vasilica Chițoi nu a zburat niciodată, deși și-ar fi dorit. De când a rămas văduvă, Vasilica Chițoi nu a mai putut iubi pe nimeni altcineva.... "În fiecare noapte mă rog la Dumnezeu să am un somn liniștit", a spus Vasilica Chițoi. Acum, la 75 de ani, concurenta de la X Factor a călătorit cu avionul. A fost experiența vieții sale.

[citeste si] 

X Factor: Vasilica Chițoi. Revenind la momentul său de pe scenă. A fost sublim. Vasilica Chițoi a emoționat pe toată lumea prin colajul de romanțe populare. Carla's Dreams a spus că, pentru el, Vasilica Chițoi înseamnă o mamă care îmbătrânește, nu o bunică. Delia a zis că această concurentă este un exemplu pentru noi toți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel