Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10. Concurentul Loredanei a cucerit pe toată lumea / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Nick Casciaro este câștigătorul X Factor sezon 10.
Nick Casciaro este câștigătorul X Factor sezon 10.
Nick Casciaro este câștigătorul X Factor sezon 10.

Nick Casciaro, concurentul Loredanei, este câștigătorul X Factor sezon 10. Publicul a fost încântat de Nick Casciaro, motiv pentru care l-a votat pentru a primi marele premiu. A obținut 50.000 euro, dar - mai presus de orice - admirația tuturor.

În Marea Finală au ajuns doar patru concurenți: Nick Casciaro, Jomajii, Andrei Duțu și Bryana Holingher, dar concurentul Loredanei a demonstrat, încă o dată, că are Factorul X.

Amintim că în ediția 4 din Sezonul 10, pe scenă a apărut Nick Casciaro, un italian de 31 de ani, despre care Delia a spus că 'avem câștigătorul X Factor'. Loredana l-a întrebat 'Casa ta e cumva în Rai?' și i-a zis că e 'bărbatul perfect'.

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, din Italia, le-a demonstrat tuturor, la X Factor, că nu are doar un fizic de invidiat, ci și o voce bună. De la noi știe piesa 'Dragostea din tei', dar ca să-i impresioneze pe jurați, a ales piesa 'Leave a Light On' a lui Tom Walker. Vedeți aici mai multe detalii despre prima prestație a lui Nick Casciaro la X Factor.

-----

Știrea inițială:

Jurații Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei au votat, selectat și eliminat o mulțime de concurenți de-a lungul sezonului 10 X Factor. În Finala X Factor 2021, care are loc pe data de 23 decembrie merg doar 4 concurenți / grup din fiecare categorie. Delia are categoria grupurilor, Ștefan Bănică are categoria băieților de sub 24 de ani, Florin Ristei are categoria fetelor de sub 24 de ani, iar Loredana are categoria mixtă.

„Asta vreau să văd în X Factor!”

Bryana Holingher și Super 4 au dat startul unei seri memorabile în Marea Finală X Factor. Momentul lor „divin” a fost apreciat de jurați: „Strălucitor!” Loredana: „N-ai fost fetița aia timidă”. Trimite SMS la 1313 cu textul "Bryana" și votează-ți favoriții în Marea Finală X Factor.

„Este un moment de finală!”

Nick Casciaro și Dinu Iancu Sălăjanu au surprins în Marea Finală. Interpretarea lor „clasică” a unui cântec în limba română a uimit jurații: „Un moment ca de Oscaruri!” Andrei Calancea a încântat și el pe scenă. Ștefan Bănică: „Toate aplauzele mele!” Trimite SMS la 1313 cu textul "Nick" și votează-ți favoriții în Marea Finală X Factor.

„Una dintre cele mai bune voci!”

Andrei Duțu și Lora au oferit un duet senzațional în Marea Finală X Factor. Momentul pe care juriul nu îl va uita prea curând: „M-am bucurat să vă văd împreună!” Ștefan Bănică: „A fost un moment de 10!” Trimite SMS la 1313 cu textul "Andrei" și votează-ți favoriții în Marea Finală X Factor.

„Un moment de finală!”

Jomajii și Zanni au zguduit scena X Factor în Marea Finală, informează Antena 1.ro. Show-ul care i-a dat pe spate pe jurați: „Un spectacol!” Bănică: „S-a cântat bine de tot!” Trimite SMS la 1313 cu textul "Jomajii" și votează-ți favoriții în Marea Finală X Factor.

„S-a simțit emoția, mai presus de orice!”

Bryana Holingher și Florin Ristei au „cântat ca doi prieteni”. Momentul „sensibil” care a adus lacrimi în ochi: „Avem prilejul să vedem atât talent!” Ștefan Bănică: „Bryana din nou m-a surprins!” Trimite SMS la 1313 cu textul "Bryana" și votează-ți favoriții în Marea Finală X Factor.

„Am uitat că sunt la X Factor!”

Duet de neuitat între Andrei Duțu și Ștefan Bănică, care a amintit de „Crăciunul acasă”, informează sursa citată. Interpretarea emoționantă a răsunat în toată sala: „A fost concert, concert!” Delia: „A fost foarte frumos!” Trimite SMS la 1313 cu textul "Andrei" și votează-ți favoriții în Marea Finală X Factor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel