X Factor. Brenciu, nemulțumit de pregătirea artiștilor: Mă gândesc serios să...
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Horia Brenciu
Horia Brenciu
Horia Brenciu, jurat la pupitrul X Factor, nemulțumit de pregătirea profesională a tinerilor artiști, s-a gândit să își deschisă o școală de canto.

Mai exact, Horia Brenciu este supărat că unii tineri nu nimeresc pe mâinile unor profesori de canto dedicați și care să aibă dăruire, așa cum și uneia dintre fiicele sale i s-a îmtâmplat. Muzicianul a remarcat faptul că o astfel de experiență poate avea efecte nedorite asupra viitoarei cariere a tinerilor artiștri. "Trebuie să știi să îi atragi! Mulți profesori fac asta ca afacere, ar trebui să fie mai întâi pasiunea și abia apoi afacerea! Mă gândesc serios să deschid o școală de canto", a anunțat juratul Horia Brenciu.

Cum au reacționat colegii sãi, telespectatorii pot afla în această toamnă, la Antena 1, în cel de-al optulea sezon "X Factor", care se anunță plin de surprize.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, noii prezentatori X Factor

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon "X Factor", ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Vezi și: X Factor, câştigător. Horia Brenciu: Un lucru este esențial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel