X Factor. Benny Cash, concurentul pe sufletul românilor: Aurul, tezaurul voi l-ați făcut hârtii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Benny Cash a venit la X Factor "să dea nişte Rap", după cum mărturiseşte. Iar publicul din mediul online îl cunoaşte deja, dar s-a dovedit o adevărată surpriză.

"Am şapte clase, dar ştiu 3-5 limbi străine. Mă ştiţi de la ştiri. Am aruncat nişte lei (bani) pe geam (...) Am alergat foarte mult, am făcut multe rele, am fost şi la puşcărie (...) Am venit să dau nişte rap la X Factor. Am câteva piese pe YouTube (...) În afară de muzică, cumpăr maşini şi sunt acţionar bitcoin", a povestit concurentul.

Cât despre clip-ul care a apărut în mediul online spune că "a fost o caterincă ironică să îi înţep pe nişte tovarăşi de-ai mei". "Am venit aici să devin viral prin munca mea, nu prin prostii şi jigniri", mărturiseşte el despre momentul care nu îi face cinste.

 

Iar interpretarea lui a încântat publicul, dar şi pe juraţi care au considerat piesa "oglinda societăţii actuale", iar versurile stau mărturie:  "Aurul, tezaurul voi l-ați făcut hârtii".

"Îţi spun cu toată mică experienţă pe care o am: ăsta e cel mai decent, complet text de hip-hop care a fost la X Factor, anul ăsta. A fost asumat", a mărturisit Carla's Dreams

"Este primul text de rap pe care l-am ascultat cap-coadă. Pentru prima dată pe scenă, făcând treaba asta... Bravo! Nu mă aşteptam, când te-am văzut", a recunoscut Ştefan Bănica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel