X FACTOR 2017. Carla’s Dreams - Horia Brenciu, schimb de replici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Trupa Artizan, din Bacău, s-a prezentat în faţa juraţilor X Factor, vineri, 3 noiembrie.

X FACTOR 2017. Grupul e format din doi tineri, care au ales să cânte în limba română. Interpretarea lor a stârnit reacţii diferite. „A fost o interpretare mediocră", a spus Carla's Dreams. Delia l-a contrazis. „Sunt la început de drum. Răspunsul meu este da".

X FACTOR 2017. Trupa s-a calificat mai departe, după ce a primit „da" din partea lui Horia şi Bănică. „Eu, cel puţin, vreau să am grupuri în concurs. Mai aveţi un da", a spus Bănică.

[citeste si]

X FACTOR 2017. Ulterior, Horia a spus: „Mă surprinde Carla când e super dur". „Eu nu cred că am fost răutăcios", a zis Carla. „Sunt sigur că mulţi oameni vor fi în asentimentul meu", a adăugat acesta.

X FACTOR 2017. Cei doi artişti au mai avut momente de tensiune şi după interpretarea lui Alexandru Moldoveanu Eugen, din Constanţa. După un comentariu al lui Carla's Dreams, Horia a fost „afectat emoţional negativ", dar a spus că îşi revine, precizând că este „omul cel mai sincer din juriu". Totodată, Carla's Dreams a mai spus: „El din zece variante, a ales-o pe cea mai proastă. (...) Înseamnă că vrea să se supere" (n.r. referindu-se la Horia Brenciu).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel