WTA. Mihaela Buzărnescu și Irina Begu, eliminate în primul tur la Miami
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Caroline Garcia  Foto: Facebook
Caroline Garcia Foto: Facebook
Mihaela Buzărnescu și Irina Begu  au fost eliminate în runda inaugurală a WTA Miami, de Caroline Garcia, respectiv  Anna Kalinskaya.

Irina Begu (74 WTA) a pierdut partida  cu rusoaica Anna Kalinskaya (115 WTA), scor 4-6, 6-7 (5). În turul doi, Anna Kalinskaya o va întâlni pe Petra Martic.

Mihaela Buzărnescu a pierdut jocul cu Caroline Garcia în două seturi, 1-6, 2-6 la finele unei partide care a durat puțin peste o oră. În turul doi, Caroline Garcia va juca împotriva Simonei Halep.

Mihaela Buzărnescu a acces pe tabloul principal după ce a trecut în calificări de Leylah Fernandez, 6-4, 6-2, și Anna-Lena Friedsam, 2-6, 7-6 (4), 7-5.

De partea cealaltă, Caroline Garcia a fost calificată direct pe tabloul principal, datorită clasamentului, iar în această lună a mai jucat la Lyon, unde s-a oprit în turul doi, după 1-6, 2-6 cu Viktorija Golubic, și Dubai, unde a cedat la Elise Mertens în optimi, 4-6, 2-6.

Mihaela Buzărnescu și Caroline Garcia s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, în semifinalele FED Cup, partidă câștigată de sportiva din Franța în două seturi, 6-3, 6-3.

Carolina Garcia va juca împotriva  Simonei Halep (3 WTA), cea care a avut bye în primul tur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel