wrs, primul mesaj după ce România a fost pe locul 18 în finala EUROVISION 2022
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO: Facebook/WRS
FOTO: Facebook/WRS
Cântăreţul wrs, reprezentantul României la EUROVISION 2022, a dat primul mesaj după ce s-a clasat pe locul 18 în marea finală. 

“Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt!

La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!”, a fost mesajul lui WRS după finala Eurovision 2022, conform Fanatik.

“Fanii Eurovision au fost alături de noi. Am simţit asta încă de la primele repetiţii, iar în ultimele zile, mai mult decât oricând.

Bucuria noastră a fost enormă în momentul în care am auzit un vuiet puternic iar arena a explodat încărcată de energia şi determinarea lui WRS şi a dansatorilor.

Mulţumesc echipei alături de care am reuşit performanţa propusă: calificarea în finală!”, a transmis Iuliana Marciuc, șefa delegaţiei României la Eurovision 2022.

Juriul României, descalificat de la EUROVISION 2022

Juriile a şase naţiuni participante în cea de-a doua semifinală EUROVISION 2022 au fost descalificate, din cauza unor nereguli, a anunţat EBU. În locul lor au fost introdus un rezultat agregat înlocuitor pentru fiecare țară în cauză, atât pentru a doua semifinală, cât și pentru marea finală (calculat pe baza rezultatelor altor țări cu un istoric de vot similar).

Cele şase jurii naţionale descalificate au fost Azerbaidjan, Georgia, Muntenegru, Polonia, România şi San Marino. 

"În urma analizei votului juriilor, realizată de către EBU, după cea de-a doua semifinală EUROVISION 2022, au fost observate mai multe tipare neregulamentare de vot în rezultatele celor şase ţări menţionate. 

Pentru a nu afecta competiţia, a fost calculat un rezultat agregat înlocuitor pentru fiecare țară în cauză, atât pentru a doua semifinală, cât și pentru marea finală (calculat pe baza rezultatelor altor țări cu un istoric de vot similar). Procesul a fost omologat de Monitorul de Votare. 

EBU ia în serios orice încercare de a manipula votul la Eurovision şi are dreptul să înlăture astfel de voturi, chiar dacă nu influenţează rezultatul final", se arată în comunicatul EBU, conform escxtra.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel