World Series - Washington Nationals a cucerit primul său titlul de campioană
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Echipa Washington Nationals a cucerit primul său titlu de campioană a Ligii profesioniste nord-americane de baseball (MLB), după ce a învins în deplasare, cu scorul de 6-2, formaţia Houston Astros, în cel de-al şaptelea meci (decisiv) din World Series, spre dezamăgirea celor 43.326 de spectatori prezenţi în tribunele Minute Maid Park din oraşul texan.

Nationals a reuşit, astfel, un lucru aproape imposibil de realizat, în opinia multor specialişti, obţinând patru victorii pe terenul lui Astros, după ce a pierdut celelalte trei partide ale finalei, disputate la Washington.

Stephen Strasburg, desemnat MVP-ul World Series 2019, şi colegii săi au oferit primul titlu de campioană capitalei Statelor Unite după o pauză de 95 de ani, precedentul succes fiind obţinut de formaţia Washington Senators, care s-a mutat ulterior la Austin (Texas), schimbându-şi numele în Rangers.

Actuala formaţie şi-a făcut debutul în 1969, la Montreal, sub numele de Expos, înainte de a se muta la Washington, în 2005, punând astfel capăt unei aşteptări de trei decenii pentru întoarcerea baseball-ului în capitala federală americană.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel