"World of IT", șansă pentru o carieră de succes internațională
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
aiesec
aiesec

Pentru studenții de la Politehnică, Cibernetica si Mate-Info, interesați de a-și desăvârși pregătirea și de a fi conectați cu companiile de IT cele mai bune, AIESEC Bucureşti lansează proiectul "World of IT", menit a le oferi tinerilor un cadrul de învăţare adecvat şi o rampă de lansare într-o carieră de succes

Dezvoltat din nevoia pieţei pentru tineri profesionişti şi a nivelului ridicat de pregătire a studenţilor de profil din România, proiectul lansat de AIESEC sporește șansele tinerilor pentru o carieră de profil internațională, aceștia având posibilitatea de a lucra în străinătate prin intermediul internshipurilor oferite în reţeaua globală a organizaţiei, într-un domeniu în continuă schimbare.

Acest proiect a fost desfăşurat în anii trecuţi în Iaşi şi Suceava cu rezultate foarte bune, iar anul acesta, la Bucureşti, a fost adăugată caracteristica internaţională prin oportunităţile de internship în străinătate. Structura proiectului vizează dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor în trei etape: un internship într-o companie din Bucureşti între trei şi şase luni, perioadă care reprezintă baza de experienţă necesară pentru a aplica la nivel internaţional, astfel că formarea lor continuă printr-un internship de profil în străinătate. Pe tot parcursul acestui proces, tinerii au parte de sesiuni de pregătire din partea AIESEC Bucureşti pentru a aduce un plus performanţei lor.

Înscrierea se face pe www.aiesecbucharest.ro începând cu data de 15 iulie urmând ca procesul de selecţie să se desfășoare în perioada 6- 18 august.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și oferă tinerilor o experienţa de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunităţi de leadership, 10.000 de posibilităţi de exchange, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale si activitaţi de învatare in cadrul unui mediu internaţional.

În România, prezenţa AIESEC s-a facut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 oraşe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel