Wizz Air îşi prezintă joi planurile de afaceri de viitor pentru piaţa românească
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Compania de transport aerian de pasageri Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, organizează joi un eveniment pentru prezentarea planurilor de afaceri pentru viitorul apropait pe piaţa românească, informează compania într-un comunicat remis Agerpres.

Wizz Air se prezintă drept compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa.

Compania aeriană low-cost are peste 670.000 de locuri la vânzare pe rutele româneşti în sezonul de vară 2020, ceea ce înseamnă o creştere a capacităţii cu 6,7% şi aproximativ 3.000 de zboruri în plus faţă de anul 2019, a transmis Wizz Air la începutul lunii.

Programul de vară pentru anul viitor este disponibil, iar biletele se pot achiziţiona deja de pe site-ul operatorului.

Wizz anunţă şi introducerea a 13 rute noi în acest an şi două destinaţii, respectiv Londra Southend şi Edinburgh, zborurile fiind operate de la Otopeni. "Datorită noilor rute de la Timişoara către Billund, Baden-Baden, Doncaster şi Nurenberg, dar şi Edinburgh şi Londra de pe Bucureşti - Otopeni, şi mai mulţi pasageri români pot călători acum cu uşurinţă în Anglia, Scoţia, Danemarca şi Germania. Cu aceste noi servicii, Wizz Air oferă în prezent un total de 147 de rute spre 20 de ţări, cu plecare din România", precizează reprezentanţii companiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel