William și Kate îi vor evita pe Meghan și Harry în vizita lor oficială din SUA
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Următoarea vizită oficială a lui William și Catherine în SUA va avea multe obiective de atins, printre care și evitarea Ducilor de Sussex. 

Ducele și ducesa de Cambridge vor pleaca foarte curând în America, dar sunt prea ocupați pentru a trece pe la Santa Barbra pentru a-i vizita pe Harry și Meghan. În timp ce Prințul William și Kate se pregătesc să viziteze SUA pentru un turneu important și pentru a găzdui ceremonia de decernare a Premiului Earthshot, ei nu se vor întâlni cu Prințul Harry și Meghan și se zvonește că îi vor evita. 

Se spune că programul lor este pur și simplu ”prea plin” pentru a-și face timp pentru o vizită.

Ducele și Ducesa de Cambridge găzduiesc Premiul Earthshot, care este acordat în fiecare an celor cinci câștigători pentru contribuțiile la îngrijirea mediului. Cu toate acestea, expertul regal Neil Sean, a dezvăluit că cei doi Duci de Cambridge sunt prea ocupați pentru a se întâlni cu fratele înstrăinat al lui William, scrie The Sun

Lui William îi este greu să treacă peste acuzațiile primite

Neil a afirmat pe YouTube următoarele: ”Ar fi situația ideală să își facă timp să se întâlnească. Când te gândești, ambii în aceeași țară departe de privirile indiscrete, unde e puțin mai ușor să scapi de mass-media de acolo, pentru că este un loc atât de vast. Cei doi plănuiesc un program plin, fără timp privat pentru vizite. Foarte galant și regal.”

Expertul regal Neil Sean, crede că adevăratul motiv pentru care nu vor face o vizită Ducilor de Sussex este pentru că ”totul se concentrează pe faptul că lui William îi este foarte greu să treacă de la toate acele acuzații pe care Harry le-a făcut la adresa lui și familia lui prin interviul acordat lui Oprah”.

Familia Regală a insistat ca Meghan să se împace cu tatăl său

Regina și Prințul Charles au fost exasperați după ce Meghan s-a opus cererilor lor de a remedia relația tatăl ei Thomas Markle, dezvăluie o nouă carte lansată de un jurnalist de investigații. ”Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsors”, de Tom Bower, povestește cum membrii familiei regale au organizat o conferință telefonică la doar câteva săptămâni după nunta lui Harry și Meghan din mai 2018 pentru a încerca să o convingă pe aceasta să se împace cu tatăl ei.

Thomas Markle, acum în vârstă de 77 de ani, a spus că nu a participat la nuntă pentru că era jenat după ce a trucat fotografii cu paparazzi. Acest lucru a contrazis versiunea lui Meghan despre evenimente potrivit căreia era prea bolnav după ce a suferit un atac de cord. Markle a criticat chiar familia regală „învechită” în interviurile TV, susținând că nu are cum să-și contacteze fiica și că se temea că va muri fără să mai vorbească cu ea vreodată.

Biograful Tom Bower scrie că motivele invocate de Meghan pentru a nu zbura la casa tatălui său din Mexic pentru a-l vizita în vederea une reconcilieri au început să-l enerveze pe Charles și pe Regină, scrie The Sun. Dezvăluirile arată clar că rupturile dintre Familia Regală și Sussex au început cu mult înainte de Megxit, în ianuarie 2020, când Harry, acum în vârstă de 37 de ani, și Meghan, de 40 de ani, au decis să renunțe la îndatoririle lor regale.

Bower spune că, până în iulie 2018, sentimentele repulsive ale lui Charles față de Markle au ajuns la un punct maxim. El scrie: „Nu a înțeles-o niciodată cu adevărat sau ce își dorea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel