WhatsApp, schimbări ASCUNSE la care nu se aștepta NIMENI. Ce se va întâmpla pentru iPhone și Android
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 27 oct 2021 / 09:30
WhatsApp
Foto: Pixabay
WhatsApp face schimbări neașteptate pentru utilizatori.

WhatsApp este una dintre cele mai cunoscute și folosite platforme de comunicare și pentru că de-a lungul timpului oamenii din întreaga lumea s-au confruntat cu unele probleme, WhatsApp vine cu noi funcții care vor schimba totul pentru iPhone și Android.

Una dintre schimbări face referire la modul în care vom putea să accesăm WhatsApp de pe mai multe dispozitive în același timp.

Cei de la WhatsApp au decis să activeze pentru unii utilizatori posibilitatea de a testa noul sistem care ne permite să activăm accesul la aplicație pe mai multe telefoane și PC-uri, sau tablete, oricând avem nevoie de acest lucru.

WhatsApp permite în mod oficial doar logarea într-un telefon în platforma sa de mesagerie, dar și în WhatsApp Web, cel din urmă sistem putând fi folosit doar dacă telefonul principal de pe care e logat contul e conectat la Internet. Acest nou sistem permite logarea în WhatsApp Web, alte telefoane, sau PC-uri, pentru folosirea contului WhatsApp chiar și când telefonul principal nu are o conexiune de internet activă, deci total independent de el, potrivit idevice.ro.

G Ad:

Noua funcție vine pentru a facilita logarea într-un cont din platformă de pe tablete și PC-uri, fie că prin WhatsApp Web, sau aplicații dedicate, iar utilizarea fără o conexiune de Internet pe telefonul principal e un bonus. 

WhatsApp criptează conversațiile făcute de către noi, backup-urile, însă chiar și așa, trebuie să fiți atenți pentru ca nu cumva o altă persoană să-ți logheze contul în propriul telefon, tabletă sau PC.

A două schimbare utilă pentru mulți

Dacă ai o activitate mare pe WhatsApp, află că reprezentanții au mai pregătit o schimbare prin care utilizatorii din întreaga lumea să poată să șteargă mult mai rapid un status publicat din greșeală.

WhatsApp va avea un buton special numit “UNDO”, care va permite ștergerea unui status imediat după ce el a fost publicat de către utilizatorii iPhone și Android, așa că nu va rămâne vizibil prea mult pentru toată lumea. Ștergerea unui status publicat din greșeală prin WhatsApp e un lucru care a dat bătăi de cap până acum, pentru că se poate întâmpla oricând să publicăm din greșeală ceva.

WhatsApp a gândit totul foarte simplu, astfel că butonul pentru ștergerea unui status apare imediat sub interfața prin care se confirmă publicarea statusului nostru, astfel că este accesibil pe loc. 

WhatsApp implementează aceste funcții special pentru a le oferi utilizatorilor săi din întreagă lume o experiență mult mai bună de folosire a platformei de mesagerie în viață de zi, cu zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro