WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane mobile, începând cu 1 aprilie 2024. Lista în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane mobile, începând cu 1 aprilie 2024. Vezi în articol lista acestora.

WhatsApp va înceta să mai funcționeze pe cel puțin 35 de dispozitive diferite deoarece aplicația devine prea modernă pentru sistemele lor de operare vechi, scrie Marca.

Asta înseamnă că, încetul cu încetul, acele dispozitive cu un sistem de operare învechit nu vor mai primi actualizări ale aplicațiilor, deoarece pentru a instala noile pachete de îmbunătățire este necesar să aveți sistemul de operare la zi. Astfel, se ajunge ca la un moment dat aplicația de mesagerie WhatsApp să nu mai funcționeze deloc pe anumite telefoane mobile. De această dată este vorba despre acele dispozitive Android care au o versiune anterioară versiunii 5.0, în timp ce pe iPhone nu va mai funcționa pe dispozitivele care au o versiune anterioară iOS 12.

Pe ce dispozitive nu va mai funcționa WhatsApp?


Aceasta este lista dispozitivelor care nu vor mai putea folosi celebra aplicație de mesagerie instant odată ce ea va fi actualizata:

Apple: orice iPhone anterior seriei 6 (inclusiv iPhone 6S, 6S Plus și SE).

Archos: Model Archos 53 Platinum.

Huawei: modele Ascend D2, Ascend G740 și Ascend Mate.

Lenovo: Lenovo A820.

LG: modele LG Enact și LG Lucid 2 și mai multe dispozitive din seria Optimus (L3 II Dual, L5 II, F5, L3 II, L7II, L5 Dual, L7 Dual, F3, F3Q, L2 II, L4 II, F6 și F7).

Samsung: Galaxy Ace 2, Galaxy Core, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2 și Galaxy Trend Lite.

Sony: Sony Xperia M.

Pe aceste telefoane, WhatsApp nu va mai funcționa în România începând cu data de 1 aprilie, scrie Cancan.ro. În plus, reprezentanții Meta intenționează să introducă o nouă funcție în această aplicație. Este vorba despre transcrierea mesajelor vocale, o funcție utilă mai ales în cazul persoanelor cu deficiențe de auz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel