WhatsApp integrează serviciul de mesagerie vocală - VIDEO
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
d0111fd81afa7d58d5d26918fd782ce7
d0111fd81afa7d58d5d26918fd782ce7

WhatsApp, una dintre cele mai folosite aplicaţii de mesagerie instant din România, prezentă pe Android, iPhone, Windows Phone, Blackberry şi chiar Symbian, a integrat funcția de mesagerie vocală prin noua actualizare.

Aplicaţia a ajuns la un număr impresionat de 300 de milioane de utilizatori activi lunar. Funcţia nu va funcţiona ca un apel telefonic. În schimb, utilizatorii vor putea apăsa un buton special, lucru care le va permite să înregistreze un mesaj audio, iar acesta va fi trimis în timp real interlocutorilor.

WhatsApp permite ataşarea fişierelor audio de mai mult timp, însă acum utilizatorii nu vor mai trebui să părăsească aplicaţia pentru a-şi înregistra mesajele. Interlocutorii vor putea răspunde prin text, imagini, video sau voce.

31 de miliarde de mesaje pe zi

Compania a avut mare succes cu mesajele pe bază de text şi imagini. Utilizatorii aplicaţiei transmit peste 31 de miliarde de mesaje în fiecare zi, din care 325 de milioane sunt fotografii. În luna iunie a acestui an, utilizatorii trimiteau 27 de miliarde de mesaje pe zi şi existau 250 de milioane de persoane care foloseau WhatsApp. Odată cu introducerea noii funcţii push-to-talk, compania speră să atragă şi mai mulţi clienţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel