Data publicării:

What s Up, probleme financiare după scandalul cu poliția. Este vorba de o sumă mare

Autor: Cătălina Burghelea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Marius Ivancea, sursă foto Unica
Marius Ivancea, sursă foto Unica
Cântărețul What s Up are probleme financiare, după scandalul cu fosta iubită și controlul judiciar. Din cauză că artistul nu mai are voie să plece din Capitală, ar urma să-și anuleze mai multe concerte în țară.

What s Up ar urma să pierdă aproximativ 30.000 de euro, dacă nu se prezintă la concertele pe care le are programate în țară, de sărbători, potrivit Cancan. 

„Marius Ivancea a fost audiat destul de repede la Parchet, la fel și cei implicați în caz, inclusiv iubita lui și martorii. Cum a sărit la trei polițiștii, i-a amenințat brutal, fizic și verbal, el are la dosar trei fapte de ultraj, ceea ce înseamnă că, la finalizarea anchetei, pedeapsa lui va fi mai mare cu o treime decât cea prevăzută de lege. Conform Codului Penal, insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la trei luni la un an.

Deocamdată, What's Up este cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile", a spus Andreea Ceaușu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, acolo unde sunt continuate cercetările în acest caz.

În urmă cu aproximativ o săptămână, What's Up a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce și-a bruscat iubita, apoi a făcut scandal la secția de poliție. De asemenea, artistul s-a ales și cu un dosar pentru ultraj, după ce ar fi mușcat de picior un om al legii. site news

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel