What's Up, primul mesaj după scandalul cu poliția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
What's Up a postat primul mesaj după scandalul cu poliția. Iată ce a scris artistul.

După ce a fost încătușat în urmă cu o săptămână, What's Up a postat primul mesaj pe contul personal de Instagram în care a mărturisit că a citit câteva dintre articole despre ceea ce s-a întâmplat și că totul este o exagerare. 

”Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident, 2-3 articole despre mine și mi s-a părut că multora le place să vorbească, să înflorească, să exagereze, să informeze audiența într-o formă mincinoasă, ireală.

Nici n-am bătut fata și nici la penitenciar nu sunt și nici n-o să fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. DA AM VORBIT MULT, TARE ȘI PROST, îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reușit, în capul meu era un haos organizat format din frustrări. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului. Măcar am văzut cine îmi este alături sincer în industria asta", a scris What's Up, pe contul de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

M-am întâlnit cu fratele Killa pe la studio! @globalrecords #workingharddaybyday ...................................................... p.s. am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală. ->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta. ...................................... @2pac #onlygodcanjudgeme pt. că el știe realitatea. (mulți vorbesc puțini cunosc) UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni ????NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019. ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020. NUMA BINE TUTUROR!

A post shared by What's UP (@whatsup_uasap) onDec 17, 2019 at 11:55am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel