Wess Mitchell, vizită oficială în România. Întrevedere cu Ana Birchall
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ana Birchall l-a întâmpinat pe Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA.

Cei doi oficiali au avut o întrevedere unde au pus la punct ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România - Statele Unite ale Americii.

„Discutând cu domnul Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA, ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România – Statele Unite ale Americii, care va avea loc mâine începând cu ora 08.30 la sediul Guvernului”, a transmis Ana Birchall pe pagina oficială de Facebook.

(w670)

Amintim că adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, a sosit luni în vizită la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români şi cu analişti independenţi pentru a discuta chestiuni de securitate regională şi cooperare economică, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat al SUA.

Wess Mitchell va conduce delegaţia SUA la cea de-a şasea reuniune a Dialogului de Parteneriat Strategic SUA-România şi va susţine un discurs la Universitatea Bucureşti. Vizita la Bucureşti a lui Wess Mitchell are loc în cadrul unui turneu european desfăşurat în perioada 17-22 iunie şi care mai cuprinde vizite la Zagreb, Praga şi Bruxelles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel