We Are One, cel mai mare concert caritabil din România. Toate încasările merg spre refugiaţii ucraineni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Rene Asmussen, de la Pexels
Fotografie creată de Rene Asmussen, de la Pexels
Concertul caritabil We Are One are loc sâmbătă, iar zeci de artişti români şi internaţionali vor fi pe scena Arenei Naţionale. Toate încasările vor merge către refugiaţii ucraineni. 

"Pentru fiecare milion de oameni care se tem, există un milion de oameni care nu se tem să ajute. Zilele acestea, misiunea noastră este să ajutăm poporul ucrainean. Împreună, WE ARE THE ONE! SAGA Festival, PRO TV, KISS FM şi Primăria Municipiului Bucureşti îşi unesc forţele pentru cel mai mare concert caritabil live din România, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situaţie extrem de dificilă în acest moment , sâmbătă, 12 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

Deoarece UMANITATEA NU ARE GRANIŢE, acum este vremea să ne unim şi să arătăm UNITATE tuturor celor care au nevoie.

PRO TV va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului, şi încurajăm toţi reprezentanţii media din piaţă să procedeze la fel, astfel încât să putem asigura nevoile de bază ale celor care au fost nevoiţi să-şi părăsească casele, de la mâncare şi haine, până la medicamente şi adăpost. Toate donaţiile vor fi făcute către Crucea Roşie Română", transmit organizatorii într-un comunicat de presă. 

Cine va urca pe scenă

"Peste 35 de artişti români, precum Andra, INNA, Carla's Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu, Otilia şi internaţionali, precum Armin Van Buuren, Tom Odell şi Jamala, au acceptat această iniţiativă extraordinară. De la ora 20:00, evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca şi Andi Moisescu. Este cel mai mare concert caritabil organizat în România, cu 8 ore de muzică şi entertainment. Doar împreună putem demonstra că umanitatea nu are graniţe şi că în aceste timpuri dificile, solidaritatea este cea mai importantă valoare pe care o avem. 

România se implică activ pentru a ajuta victimele. Sute de mii de ucraineni şi-au părăsit locuinţele şi sunt acum refugiaţi în ţara noastră, iar ajutarea lor nu este o acţiune care să fie făcută o singură dată. Întoarcerea la normalitate are nevoie de timp şi efort susţinut din partea noastră, a tuturor. Acesta este momentul în care ne putem uni forţele într-o mişcare colectivă!", se mai arată în comunicat. 

VEZI VIDEO LIVE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel